- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.035
Мене само помлади ме интересираат.
![]()
-Он да ти бил педофил,затоа неќел мажени

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене само помлади ме интересираат.
![]()
-Он да ти бил педофил,затоа неќел мажени![]()
Сакам понекогаш и мажени. Ти женет си?
Затоа што темата е ставена за коментирање без разлика на тоа што е идиотска и глупа.што коментираш чим темава ти е идиотска и глупа??? олади малку реферат напиша за идиотска тема.... башка каква везе имаат шекеринска и јанкуловска ??? зашо ондак не спомнеш некој од моделите што се мажени... немора толку да си исфрустриран...едноставно ти ко што неможеш да сфатиш зашо некои луѓе би бркале зафатена жена/женска и они не можат да сфатат зашо ти е тоа толку чудно... јбг се се дешава у животот...заљуби се прво во некоја зафатена па после прај муабет и дали ќе го имаш истото мислење на темава...![]()
Аха,сега и ти стана ебачиште а?
Не бе, си разговараме...
Najprvin, ne sum mlad, da recam sredni godini, I sve rabotam samo zaradi interes na moite decai kako go dozna toa
kako se nosese so problemot ???
i sto prezede posle toa valda ne zivees uste so takva nevernica !!!
Ич не сакам статии поврзани со некакви генерални заклучоци или совети во врска со љубовта, па макар и швалерајот. Посебно совети и охрабрувања за второто. Во еден ваков неморален свет, само уште тоа им треба на луѓево. Бодрење да изневеруваат и спремни стратегии како да успеат во тоа. И да ми се случи некогаш да ми текне да изневерам некого, тоа сигурно нема да е со некој пропаднат и приглуп маж што се води по ваквите статии. Јас барем така размислувам. Ако веќе дојде до изневерување, тоа би требало да е момент на силна меѓусебна потреба, која ете, не можат да ја контролираат двајцата учесници во тој чин.
Abe ajde kogo lazeme sakala i napravila ili sakal i napravil demek zivotot mu bil zagrozen ili i bil zagropzen pa morala da spie ...takvi opravduvanja pak najmnogu me nerviraat.
И да ми се случи некогаш да ми текне да изневерам некого, тоа сигурно нема да е со некој пропаднат и приглуп маж што се води по ваквите статии.
,zaveduvale ili ne ,,a mozhe i da se skapete od zaveduvanje ,ako na dotichnata ne i mrda opavcheto se e bescelno,,,