Слушнавте? Го срушиле Берлинскиот ѕид. Неверојатно!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па нема филозофија да пишеш у гугл "Justin Bieber" и да кликнеш на Imagesпа шо да прам ко 70 % во македонија го сакаат педерчево .. се надевам дека ти како мене си во останатите 30 % али со ова како ги најдвиш сликиве брзо не ми делуваш така .
Верувам дека досега барем 1000 пати си го гуглалпред пола сат дојдов од на журка .. фати еден другар 30000 па се штелнавме малцеАко уште на овие години си посегнал по чашката,плус среда никаква причина за ‘‘штеловање‘‘ си наебал...![]()

Ке легнам сабајле кун 7-8 уште е рано сегаАло дете ај жити се иди легнувај немој да не замараш со твоите ултра јаки теми, еве ти препорачувам Хелекс одма да заспиеш да не се мачиш со сликите што ќе ти се мотаат во глава по гледањето на голите фотографии на Џастин, а нас возрасните остави не да дискутираме за сериозни работи!

Патењето од комплекси на виша вредност е мана мали,требало да си го научиш тоа досега!пред пола сат дојдов од на журка .. фати еден другар 30000 па се штелнавме малце
--- надополнето: 18 април 2012 во 02:34 ---
Ке легнам сабајле кун 7-8 уште е рано сега![]()

па не сум го знаел тоа ..кај да го знам кога не сум побарал таков човек мислампа нема филозофија да пишеш у гугл "Justin Bieber" и да кликнеш на ImagesВерувам дека досега барем 1000 пати си го гуглал
.Мали ? па можда сум повозрасен од тебеПатењето од комплекси на виша вредност е мана мали,требало да си го научиш тоа досега!![]()

Dear acereal!
I must say that you are the biggest troll in the history of this forum. Congratulation!
Now for God's sake please take Helex and go to sleep.

Ке легнам сабајле кун 7-8 уште е рано сега![]()
Не се сомневам во тоа..Мали ? па можда сум повозрасен од тебе![]()
Thank you but i still prefer to go to sleep at 6-7 amDear acereal!
I must say that you are the biggest troll in the history of this forum. Congratulation!
Now for God's sake please take Helex and go to sleep.
мама је легла и одамно спава .Уфф кога ќе го фати мама на компјутер во 3 саат на пс,потпивнат!Priceless for watching!![]()
Thank you but i still prefer to go to sleep at 6-7 am