Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
па шо да прам ко 70 % во македонија го сакаат педерчево .. се надевам дека ти како мене си во останатите 30 % али со ова како ги најдвиш сликиве брзо не ми делуваш така .
па нема филозофија да пишеш у гугл "Justin Bieber" и да кликнеш на Images :) Верувам дека досега барем 1000 пати си го гуглал

Ако уште на овие години си посегнал по чашката,плус среда никаква причина за ‘‘штеловање‘‘ си наебал...;)
пред пола сат дојдов од на журка .. фати еден другар 30000 па се штелнавме малце :D
--- надополнето: 18 април 2012 во 02:34 ---
Ало дете ај жити се иди легнувај немој да не замараш со твоите ултра јаки теми, еве ти препорачувам Хелекс одма да заспиеш да не се мачиш со сликите што ќе ти се мотаат во глава по гледањето на голите фотографии на Џастин, а нас возрасните остави не да дискутираме за сериозни работи!
Ке легнам сабајле кун 7-8 уште е рано сега :D

пред пола сат дојдов од на журка .. фати еден другар 30000 па се штелнавме малце :D
--- надополнето: 18 април 2012 во 02:34 ---

Ке легнам сабајле кун 7-8 уште е рано сега :D
Патењето од комплекси на виша вредност е мана мали,требало да си го научиш тоа досега!:coffee:

па нема филозофија да пишеш у гугл "Justin Bieber" и да кликнеш на Images :) Верувам дека досега барем 1000 пати си го гуглал
па не сум го знаел тоа ..кај да го знам кога не сум побарал таков човек мислам:гомце: .

Dear acereal!
I must say that you are the biggest troll in the history of this forum. Congratulation!
Now for God's sake please take Helex and go to sleep.

Првпат кога го видов линков бев со слушалки и не ме исплаши.
Знаев сега што е бидејќи веќе и линков е стар.Јас од искуство барем си знам да го проверам линкот пред кликање ама ете некои кажаа ни на крај памет не би им текнало дека девојката е до толку убава :)

Dear acereal!
I must say that you are the biggest troll in the history of this forum. Congratulation!

Уфф кога ќе го фати мама на компјутер во 3 саат на пс,потпивнат!Priceless for watching! :P

Dear acereal!
Thank you but i still prefer to go to sleep at 6-7 am
--- надополнето: 18 април 2012 во 02:41 ---
Уфф кога ќе го фати мама на компјутер во 3 саат на пс,потпивнат!Priceless for watching! :P
мама је легла и одамно спава .

Рејтингот ти го кренавме,а нема потреба од таква егзибиција...Am out(n)

Back
На врв Bottom