UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тоа е тоа, да се надеамо дека на Бернабе ќе имаа муда да играа како што треба, а не цела игра да се базира на дриблинзите на Роналдо и Маријана.
Патем, да сум како Мурињо би им поделил по еден шамар у соблекуална на Ди Мариа и Марсело. Вакви сељачки испади највише мрзим. Ди Мариа цело време се прпеља по терен, Веб суди фаул за Баерн а овој ја шутира топката и му покажуе дека НЕ ГО СЛУШНАЛ СВИРЧЕТО???? Абре дете, па ти да не го слушна свирчето ќе ја земеше и ќе тргнеше накај гол, немаше да ја рокнеш во публика. Незнам кому пробуе да продава вакви сељачки форе, не ми е јасно.
Мислам дека коментарот заслужува да стои тука. Најреално нешто што прочитав досега(y)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Пак Баерн прима гол заради што незнаат малце да се затворат како може да водиш 1-0 и екипа ко Реал да ти праи контра 2 на 3 на твој стадион да не беше контрата Реал немаше ниеден гол да дадат. За дајвови нејкам да зборам Озил,Ди Марија па и тој Роналдо како само рипна таму во средина па и во базен не се фрлаат така. Роналдо не се виде 19 годишниот Алаба од 50 минута натака го затвори, Коентрао нејкам да зборам среќа Баерн што не го земаа тој ако вреди 30 тогаш незнам Рибери и Робен колку треба да вредат. Како и да е според мене незаслужен резултатов Баерн заслужуваше да тепа барем 3-1 или 2-0 или па ако нишо барем да останеше 1-0 вака со 2-1 тешко ќе биде на Бернабе очекувам Реал во првите 20-30 мин да стегнат асално. И незнам како може Марсело на крај да не добие црвен али ај навикнати сме веќе да беше некој од Баерн одма ќе добиеше црвен и ќе го казнеа 5 утакмици успат

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро а играчите на Барса се светци тие најубаво прифаќаат пораз. Ма не бидете контрадикторни ебаве...

Марсело заслужи црвен. Судијата не му даде. Робен за старт како на Пепе доби жолт а требаше црвен. Балансираше судијата..доста кењавте.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Добро бе глорихантерс барса фанс...се попаливте ко средношколки на Слаткар.

Честито победа на фановите на Баерн. Си ги искористија шансите и имаат каква таква предност пред реваншот. Дрвото Гомез од поизгледни шанси не успеа да постигне гол а даде во негов стил откако му се одби од коленото.

Гледам сите зборувате за непостечки офсајд при првиот гол а асистенција на Бадштубер со рака?

Како и да е во Мадрид ќе биде интересно.
Доаѓа од фан на Реал :D :D :D :D Криво ти е што од кога почна да навиваш за Реал престанаа да бидат најјаки, а неќеш да навиваш за нивниот ривал за да не те заебаваат во школо? :D
Не испадна тоа што очекував, да покажат доминација Реал туку се случи обратното. Браво за Баерн, заслужија да победат и браво за членовите што ме демантираа кога јадев гомна за нив и викав дека ќе бидат доминирани, испаднавте дека бевте во право, бар за првата утакмица :).

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Според мене мурињо ја утна со изменете и е главен виновник за поразот

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Нема врска, сите имаат очи и памет да сфатат за каква група на луѓе станува збор(жално за малцинството таму кои не се такви, Кака, Касиљас, Пипита..).
Не сте научени да прифаќате пораз, сакале или не да си признаете.
Колку ми е мака само за Ди Марија како го гледам, не ми е јасно дали изигрува циркузант или што е работата. Само се брука пред милионскиот аудиториум, а не го заслужува тоа. Не паметам некој друг играч Аргентинец кој толку многу нуркал.

Мака ти е што не си ги земавте у тим. Одлично ќе се вклопеше во вашата фолозофија за дајвање, му треба тренинг, тоа да, али се гледа дека се труди детето и има желба а тоа е најважно.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Доаѓа од фан на Реал :D :D :D :D Криво ти е што од кога почна да навиваш за Реал престанаа да бидат најјаки, а неќеш да навиваш за нивниот ривал за да не те заебаваат во школо? :D
Не испадна тоа што очекував, да покажат доминација Реал туку се случи обратното. Браво за Баерн, заслужија да победат и браво за членовите што ме демантираа кога јадев гомна за нив, испаднавте дека бевте во право, бар за првата утакмица :).
Другар тебе можам да ти бидам батко тие заебанции по училиште ги поминав пред мн години кога ти почнуваше да навиваш за Барса.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
и само да кажам штета само во Баерн што Швајни и Робен се далеку од посакуваната форма

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ElNinho Коентрао кутриот цела утакмица беше изгубен.....незнаеше кај тера, цела утакмица пробуваше со клизачи да ги запре и цело време го минеа. За вториот гол Лам фино-лепо си го помина и имаше простор да прави шо сака.
имаше едно 7-8 клизачи у празно, али ипак Робен не се изнаигра.

Центаршутот на Лам оди на негова душа, да.

Најдобар поединец според мене кај Баерн беше Крос, дечкото си изигра на ниво, баш како што требаше. Исто и целокупната одбрана на Баварците.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Олку ниска игра од Реал никогаш не сум очекувал. Ја посра на терен, неможеше една ебана акција да направи како што треба, и што правеа? Тој манекенот роналдо кога ќе дувнеше ветар паѓаше и фаул бараше. СУДИИТЕ БЕА СО ВАС бре и неуспеавте ни нерешено. Ова со судииве стварно нема смисла, какви фаули правеа реал ОДВАЈ жолт картон добиваа. Да не правам муабет за 2 100% пенали кој требаше да бидат судени, и за милиони фаули кој ги судеше за безвеза против Баерн.

Г А З И М Е !!!

Честито до одличната тимска игра на Баерн, прекрасно изиграа и покрај пристисокот од судиите.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Другар тебе можам да ти бидам батко тие заебанции по училиште ги поминав пред мн години кога ти почнуваше да навиваш за Барса.
Ама не го негираш тоа што го кажав битно :D
--- надополнето: 17 април 2012 во 23:27 ---
имаше едно 7-8 клизачи у празно, али ипак Робен не се изнаигра.

Центаршутот на Лам оди на негова душа, да.

Најдобар поединец според мене кај Баерн беше Крос, дечкото си изигра на ниво, баш како што требаше. Исто и целокупната одбрана на Баварците.
Што знам мене ми изгледаше доста исечен Крос, Лам ораше по цела десна страна, нон стоп беше и во одбрана и во напад.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Имаше талент шоу и на двете страни на теренот. Рибери случајно да не беше цвеќе на овој натпревар ... туку фановите на барса одма се фаќаат за Реалови играчи, разбирам фрустрации ок е , дојдеа вашите 5 минути. Баерн заслужено си тепаше според она со што излезе Мурињо на терен и стратегии, ако ги и имаше. Стартот на Марсело беше за црвен, а исто и оној на Робен у прво не се правете слепи за џабе. Иначе не го оправдувам , тотално пичкарски став од Марсело на не толку лош резултат, незнам кој кур му беше. И сега пред да го правите Баерн оштетен, имаше ситуации за кои и Реал беше. Судењето си беше на ниво. Честитки до фановите на Баерн.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Со кој памет стартуваше Марсело на Милер ? :facepalm:
Па овој колку и да го тепаш, газиш, сопнуваш,одма станува и не глуми ко повеќето играчи на Реал и Барса, поотпорен е и од бубашвабите што ни радијација не им може ништо :pos: :pos:
Коентрао кој epic fail. Не за џабе зборим дека освен К.Роналдо другото не го бива од Португалија. 25-30 милиони за овој :facepalm:
Алаба кој има 19 години и од февруари почна како стартер да игра го затвори К.Роналдо во второ полувреме. Па кога ми текнува дека у фан клуб Реал пишуваа како лесно ќе поминат, дека на секоја позиција имаат за класа појак играч од Баерн.
Штета што не е поубедлива победата, шпанците се докажани плачковци и Барса и Реал.
Шансите сега се 55-45 за Реал со овој резултат. Сепак голема е предност реванш да се игра на домашен терен.
Ме мрзи да барам постови од претходно каде фанови на Реал ме напаѓаа кога пишав дека Реал не е толку јак колку го прават дека е.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кој беше тој дебилот при крај кога на страната од реал ја шутна топката со сета сила намерно во играч на Баерн?

Судијата се правеше на слеп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom