Burn Notice

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Фокс Крајм
Како и да е, интересна серија. Си ја чекам 6-та сезона, за која немам никаква информација кога ќе почне со емитување. Летото ги изгледав 4-те сезони, откако фатив неколку на Фокс.

H

HoT IcE

Гостин
Како и да е, интересна серија. Си ја чекам 6-та сезона, за која немам никаква информација кога ќе почне со емитување. Летото ги изгледав 4-те сезони, откако фатив неколку на Фокс.
Фала за корекцијата, сега поправив и во првиот пост.
Мислам дека имаше инфо за новата сезона дека ќе почнала во лето со емитување.
5та сезона ја имаш гледано?
Ја сум до 3та сезона, пред тоа гледав на Фокс Крајм кога ќе ја начекав.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Oваа ми е една од омилените серии. :)
Ја гледав прво на Фокс, ама потоа почнав да ја спуштам од интернет. :P
Едвај чекам да дојде Јуни ( тогаш ќе почне емитувањето ). Последната сезона заврши како cliff-hanger и не можам да дочекам да видам шо ќе се случи. :D

Петтата сезона некако ми беше послаба во споредба со четвртата, но сепак беше добра. :)

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
burn notice добра серија е го имам гледано околу 20 30 епизоди на фокс крајм обично околу 6:00 или 6:30 почнуваше сега не ја дават би требало сега 6 сезона да ја пуштат али најарно ке ми биди да си ги слегнам сите сезони од 1 до 5 од аренабг.цом или замунда.нет мислам дека 4 и 5 та сезона ги гледав али само коа имав слободно време баш убаво што ме потсети на серијава топ е и другиве серии се добри

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
Ептен јака серија, ги иам глеано сите сезони и крајот на 5тата ме остаи со вилицата до земја и сеа едвај чекам да излезе и 6та сезона

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Фала за корекцијата, сега поправив и во првиот пост.
Мислам дека имаше инфо за новата сезона дека ќе почнала во лето со емитување.
5та сезона ја имаш гледано?
Ја сум до 3та сезона, пред тоа гледав на Фокс Крајм кога ќе ја начекав.
Да, ја изгледав и неа. Пошо летото, евгуст некаде ги гледав првите 4 сезони, оваа ја фатив некаде на средина 7-8 епизода и продолжив регуларно да ја гледам. Како што излегуваше, симнував и гледав.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ги изгледав првите две сезони додека одев на работа и потоа не можев да ги најдам преостанатите. Инаку ми беше убава серија за релаксација и многу ме потсетуваат карактерите на стрип јунаци.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ги имам сите сезони изледано и сум ептен фан на серијава, али ептен досадна ми се причини 5тата сезона иначе го имав спуштено и филмот за серијава The Fall of Sam Axe ама после 10 минути одма го изгасив ми се причини мизеерен...

H

HoT IcE

Гостин
Ги изгледав првите две сезони додека одев на работа и потоа не можев да ги најдам преостанатите. Инаку ми беше убава серија за релаксација и многу ме потсетуваат карактерите на стрип јунаци.
Ако си заинтересиран, можам да ти пратам линкови по ПП за да ги симнеш сите излезени сезони до сега.
На Замунда ги има и во обична резолуција, и во ХД.

@ Dr.House
Јас сеуште ја немам гледано 5та сезона, но ќе дојде на ред и таа.
За филмот потполно се согласувам, сакале нешто да изведат, и да лапнат некој долар, но направиле голем фејл.

H

HoT IcE

Гостин
Фала wot, ондак модераторите нека ја спојат, или пак нека ја избришат мојава кога веќе ја има на Кајгана, јас се утепав барајќи, но ете кој е поумешен..:icon_lol:
И ти препорачувам да не ја чуваш за црни денови, туку фаќај и гледај ја, нема да се покаеш, не само што е чил, одлична е во секоја смисла на зборот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако си заинтересиран, можам да ти пратам линкови по ПП за да ги симнеш сите излезени сезони до сега.
На Замунда ги има и во обична резолуција, и во ХД.

@ Dr.House
Јас сеуште ја немам гледано 5та сезона, но ќе дојде на ред и таа.
За филмот потполно се согласувам, сакале нешто да изведат, и да лапнат некој долар, но направиле голем фејл.
Ќе ја најдам ако ја има на замунда, имам засега многу за гледање документарци во буксмарк башка и Декстер треба да го догледам. Фала во секој случај.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ја 4те ги изгледав и тоа уште пред некој период и скроз ја забораив до пред некој ден.
Ќе ја симнам 5та деновиве и ќе ја гледам баш ме интересира како продолжува :)
Иначе не е нај нај ама за тепање време е ок.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
6 сезона имаше премиера вчера после полноќ, и епизодата ја имате по торенти.

H

HoT IcE

Гостин
Уф, едвај ја чекам новава сезона. Сепак ќе почекам целата сезона да излезе по торенти.
Иначе фала за инфо.

Kajgana Shop

На врв Bottom