Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

S

Sheldon Cooper

Гостин
Што губат тие со нивното ниво?А, што добиваме ние со нашето ниво?
Тие со нивното ниво го добија Косово, а ние со нашето ниво добивме кур по чело!Ете колку да ти објаснам на моето сељачко ниво.
Ние со нашето ниво имаме достоинство и совест, нешто што тие никогаш нема да го имаат. Чувството да имаш чиста совест е priceless

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ах бе македонче како ти перат мозок провладини медиуми тоа е чудо. Истото го напраија и со протестот за името на плоштад Пела истото го праат со секој протест. Можам само да кажам дека треба да се засрамат оние кои учествуваа во дискусијата на темата за петкратното убиство и кои се лупаа у гради дека ќе искочат на протест арно ама изглеа ладно им беше им врнеше или не знам уште какво оправдување ќе најдат. И после ќе барате правда? Од каде, од пред компјутер? Срамота. Не туку лупајте глупости околу инциденти за протестов ако не сте биле, а инфо сте добиле од Шител, анал5, мтв. Јас бев и немаше И од инцидент. Никому не искршија кола/куќа/излог. Не го барајте лидерот 20 години за да ве повика на протест за остварување на вашите права, туку запрашајте се дали и без него би излегле да го побарате она шо сакате. Ќе видите дека не ви треба лидер туку желба да излезете од пред компјутер и својот револт/барање да го изнесете надвор без никаков страв дека ќе ве протераат од партија или дека ќе ве избркаат од работа. Позади компјутер сите се јаки, претпоставувам многумина и додека пишуваат и ја искажуваат својата љубов кон Македонија на компјутер носат и маичка со шеснаес крако сонце или со натпис Македонија на македонците, Македонија во срцето....ама вистинската љубов кон татковината и својот народ се покажува надвор, на улица без никаков страв.
Причина за да не излезете на протест секогаш ќе најдете, ама размислете што ќе добиете со тоа.
Koлку поубаво да се чита.
Да си ми жива и здрава !

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јас само сфаќам дека во Македонија никој не знае да организира протест.

Да се протестира мора да се има цел.
Која беше целта на овој протест?

Кој беше организатор? Комитите? :facepalm:

И што е најважно: мора да има водач и некакво координативно тело.

Оти ќе се случи она што се случи на протестот за убиството на Мартин Нешковски:
- собраа голема бројка народ, а не знаеја што да прават со нив;
- излезе една девојка и даде изјава, па рекоа „ не е од нашиете (?)“
-добија термин во Ал џезеира и многу збореа, ама ништо не кажаа.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Кој е поголем хулиган?Бранко Црвенковски, Никола Груевски, Фрчковски, Шеќеринска или некој Комита, Чкембар, Лав или било што?
Вторите Хулигани имаат секој свој различен тим. А овие првите имаат само еден ист тим се вика Кеш.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Проста проста раја нема спас за оваа држава и за овој народ.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Нареден протест ако има пак ќе дојдам и обавезно да се иде во Чаир да им се изебе таму мамичето и после да видиме дали ќе прават проблеми маме им ебам албанско !
Со таков потег само ќе се оди во полошо и полошо.Нема ништо да се добие позитивно, само инциденти и евентуално пролевање на крв.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ние со нашето ниво имаме достоинство и совест, нешто што тие никогаш нема да го имаат. Чувството да имаш чиста совест е priceless
Голем кур ти што имаш достоинство кога никој не ти го почитува тоа освен самиот ТИ.

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
ПРЕД МОЈ ОЧИ УАПСИЈА НЕКОЛКУ МАКЕДОНЧИЊА!!!!!
КЕ СЕ ЗАКАНИМЕ ЛИ И НИЕ ДЕКА АКО НЕ ГИ ОСЛОБОДАТ ОДМА ДЕКА КЕ НАРПАВИМЕ ХАОС????
БРАЌА НИ СЕ!!!!!!

P

PewDiePie

Гостин
Тоа што плусИнфо и Сител се заедно у оваа работа доволно говори...
Да не речам вмро и сдсм.

Мене не ми е јасно,зошто да се крши и зошто да се оди кон овие албанци што се тука што не се виновни за убиствово,зошто нели главна цел на собиров беше да им се оддаде почит на жртвите....според таа логика зошто не тргнавте накај Косово ???

Можеа сите да се упатат кон Соборна,една свеќа да запалат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ПРЕД МОЈ ОЧИ УАПСИЈА НЕКОЛКУ МАКЕДОНЧИЊА!!!!!
КЕ СЕ ЗАКАНИМЕ ЛИ И НИЕ ДЕКА АКО НЕ ГИ ОСЛОБОДАТ ОДМА ДЕКА КЕ НАРПАВИМЕ ХАОС????
БРАЌА НИ СЕ!!!!!!
Чекај малце смири се. Исклучи Капс Лок.
Каде? Кога?

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
пријателите и семејството не се никој
Тоа твое достоинство скапо ќе ги чини твоите идни поколенија, а достоинството на нашите претходни генерации не чинеше стотина претепани Македонци по автобуси и улици.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тоа твое достоинство скапо ќе ги чини твоите идни поколенија, а достоинството на нашите претходни генерации не чинеше стотина претепани Македонци по автобуси и улици.
На кого најде да му објаснуваш.
Дечкото е спремен да се натрти на цела хорта шконци да го ебат на сред Камени мост.

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Чекај малце смири се. Исклучи Капс Лок.
Каде? Кога?
АЛОООООООООООООООООО ИЗВИНИ АМА ПРЕМНОГУ СУМ ГНЕВЕН НЕМАШЕ НИ КРШЕНЈЕ НИ НИШТО НЕКОЈ РЕЧЕ ДЕКА ИМА ИППТАРИ КАЈ МАВРОВКА И ДЕЦАВА СЕ СТРЧАА НАТАМУ НА МОСТОТ ИМАШЕ СПЕЦИЈАЛЦИ И ПОЧНАА ДА МАВААТ ДА ТЕПААТ СВЕ ШТО КЕ НАИДЕ!!!
ФАТИЈА НЕКОГО НА МОСТОТ ОД ШТО ГИ ТЕПАА ВРИСКАА КО МАЛИ ДЕЦА!НЕМАШЕ ЗАШТО.ЖЕЛКИТЕ БУКВАЛНО НАПРАВИЈА ЈУРИШ ИАКО СЕДЕВ НАСТРАНА ГЛЕДАВ ПОЧНАА ДА МЕ БРКААТ СО ПЦУЕЊЕ И СО ДЕРЕЊЕ ЗАСТАНИ МАМУ ТИ ТВОЈА.ЗНАЧИ ПРЕМНОГУ ДОБРО СИТЕЛ И АЛСАТ ГО НАМОНТИРАЛЕ ВИДЕОТО ЗА ДА ИЗГЛЕДА ДЕКА ПРОТЕСТАНИТТЕ БИЛЕ КРИВИ СРАМОТА ЕЈ СРАМОТА

НА ТОЈ СЛУЧАЕН МИНУВАЧ ШТО БИЛ ПРЕТЕПАН ЈА КЕ ОДГОВАРАМ ЗА НЕГО!
ТОЈ ИЗЛОГ ШТО БИЛ СКРШЕН ЈА КЕ ГО НАПРАВАМ!
НОРМАЛНО ДЕКА НЕМА НИШТО ОД ТОА

Kajgana Shop

На врв Bottom