Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
Ги избегнував темиве... Сега гледам и зошто. Ништо ново, ништо што би ми влеало надеж.
Овака борбени да беа против вистинскиот непријател. Вистинскиот непријател ќари од створената омраза и ја поттикнува. А вие сте слепи поддржувачи.
Пусто Македонче, ужива во мајндфак-от!
Го баравме вистинскиот непријател, ама вистинскиот непријател има цела гарда пред себе, и медиуми кои ќе застанат на нивна страна и глуп народ за стрижење.
--- надополнето: 16 април 2012 во 20:04 ---
А што пејат тие кога излагаат на протест бре знаеш ли ?
Сигурно не пејат,ој македонац јас го сакам соживот,да го љупам пипер со тебе,да го берим бостан.
Не биди идиот.
Не не они пеат it's my life од Bon Jovi и чат пат по некоја арија од Ерос Рамацоти :facepalm:

S

stefi

Гостин
Лошо, многу лошо. Па не сте на утакмица да викате У А МАКЕДОНИЈА ебате!
ШО БЕШЕ ФОРАТА СО КРШЕЊЕТО???
На крај си се собравме радишанци во соборна, колку толку, мирно...

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ги избегнував темиве... Сега гледам и зошто. Ништо ново, ништо што би ми влеало надеж.
Овака борбени да беа против вистинскиот непријател. Вистинскиот непријател ќари од створената омраза и ја поттикнува. А вие сте слепи поддржувачи.
Пусто Македонче, ужива во мајндфак-от!
Искрено, многу ни е мило што ги избегнуваш темите!
--- надополнето: 16 април 2012 во 20:06 ---
Што сакаш од навивачи? „Културна раја“ беше на форум или го гледаше Латас.
Што сакаше да кажеш со ова ’ Што очекуваш од навивачи’?

S

Sheldon Cooper

Гостин
А што пејат тие кога излагаат на протест бре знаеш ли ?
Сигурно не пејат,ој македонац јас го сакам соживот,да го љупам пипер со тебе,да го берим бостан.
Не биди идиот.
Ако е целта да се спуштиме на нивното ниво тогаш сме на добар пат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Инаку зошто воопшто се излезе денеска кажува паролава...
Македонци пред се,а после партиски определени и членови на навивачки групи !!

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Искрено, многу ни е мило што ги избегнуваш темите!
--- надополнето: 16 април 2012 во 20:06 ---

Што сакаше да кажеш со ова ’ Што очекуваш од навивачи’?
Си чул за Хулигани кој навиват на шах?:P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе нека не ве чуди ништо, се знаеше дека и ќе преувеличат.

Сега, лошо е што и навистина имало кршења (макар на билборди...) па и тие уште повеќе ќе ги преувеличат. Тоа што плусИнфо и Сител се заедно у оваа работа доволно говори...

Различни критериумо повторно и повторно... скандирањата од денеска ќе се осудат од сите, тепачките у автобуси и вандализмот у Гостивар се изолирани случаи. Ако пак веќе не ги упикаат како изолирани, ондак е „правилен револ поради угнетеноста на малцинството...“

Ако овде, у Македонија има угнетеност на малцинството, ондак во 99% од другите држави малцинствата се у робовладетелство останати... Али тоа е, преку леб погача. Ненаситност, непочитување на сето тоа што им е дадено...

Протестов можеби не требаше да се насочи кон нив, но разбирлив е гневот кој е собран кај народот, затоа што постојано се случува истото сценарио, постојано едната страна е казнета а на другата и се простува...

Но реков, лошо е што никој и протестов нема да го сфати сериозно, туку ќе го користи за бранење, и тоа како сега биле „навредувани“ со скандирања а не се виновни за случката...

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ако е целта да се спуштиме на нивното ниво тогаш сме на добар пат.
Што губат тие со нивното ниво?А, што добиваме ние со нашето ниво?
Тие со нивното ниво го добија Косово, а ние со нашето ниво добивме кур по чело!Ете колку да ти објаснам на моето сељачко ниво.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.243
Да го читаше некој форумов изминативе денови ќе мислеше дека на протестите ќе се појават 10 000 луѓе и ќе има нереди како во Атина, а на фоумов колку што можам да приметам нема многу дечурлана. Сега кога се десија нередите одма сите мајки терези изигравате, цццццц лицемерност до бесвест. Можам да набројам минимум 20 луѓе кои на форумов повикуваа на насилство, а сега демек ги осудуваат нередите:facepalm:. Ми остана во памтење една мисла на еден од постарите комити, од времето кога јас идев на запад, која гласеше:
КОМИТИТЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ СЕ ОСУДУВАНИ,САМО ЗАТОА ШТО ЈАВНО ГО ДЕМОНСТРИРААТ ОНА ШТО СЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ ГО МИСЛИ, А НЕМА ХРАБРОСТ ДА ГО ИСКАЖЕ.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ах бе македонче како ти перат мозок провладини медиуми тоа е чудо. Истото го напраија и со протестот за името на плоштад Пела истото го праат со секој протест. Можам само да кажам дека треба да се засрамат оние кои учествуваа во дискусијата на темата за петкратното убиство и кои се лупаа у гради дека ќе искочат на протест арно ама изглеа ладно им беше им врнеше или не знам уште какво оправдување ќе најдат. И после ќе барате правда? Од каде, од пред компјутер? Срамота. Не туку лупајте глупости околу инциденти за протестов ако не сте биле, а инфо сте добиле од Шител, анал5, мтв. Јас бев и немаше И од инцидент. Никому не искршија кола/куќа/излог. Не го барајте лидерот 20 години за да ве повика на протест за остварување на вашите права, туку запрашајте се дали и без него би излегле да го побарате она шо сакате. Ќе видите дека не ви треба лидер туку желба да излезете од пред компјутер и својот револт/барање да го изнесете надвор без никаков страв дека ќе ве протераат од партија или дека ќе ве избркаат од работа. Позади компјутер сите се јаки, претпоставувам многумина и додека пишуваат и ја искажуваат својата љубов кон Македонија на компјутер носат и маичка со шеснаес крако сонце или со натпис Македонија на македонците, Македонија во срцето....ама вистинската љубов кон татковината и својот народ се покажува надвор, на улица без никаков страв.
Причина за да не излезете на протест секогаш ќе најдете, ама размислете што ќе добиете со тоа.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Подсвесното Јас на секој навивач....
Кој е поголем хулиган?Бранко Црвенковски, Никола Груевски, Фрчковски, Шеќеринска или некој Комита, Чкембар, Лав или било што?

Kajgana Shop

На врв Bottom