Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Инаку и јас имам информација дека има сведок.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
И пак никој неможе да ми каже револт кон ШТО за да искочиме на протест?

Извинете, ова е ретардирано.
Неможеш да протестираш за тоа. Протестираш со цел, ако немате начин за како да се реши проблемот - немате никакво право да протестирате.
Забрана за поседување на оружје? Забрана за движење? Забрана за кислород за терористи?
Неможеш да гарантираш лична безбедност бидејќи некогаш не е ствар на организација, некогаш е личен акт.
Да, знам дека повеќе од очигледно е дека е организирано убиство, ама додека не знаете кој го организира поубаво е да седите дома отколку да протестирате против ништо.

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
Ете ... се утврди дека убијците се всушност Албанци од Косово, професионалци и тоа. Колата украдена со сменети регистерски таблички. Џабе ги обвинуваа децата во Радишани за поттикнување меѓуетнички тензии, демолирање Албански куќи, автобуси, каменување, тие веќе знаеле се ... па дури и Латас глумеше лудило дека не знаел дали биле Албанци, а ваму издава вонредна колумна во сабота ... смешки!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Kој ќе организирал контра протести?:confused:
Младината на црвените. Барем јас имама инфромација дека е од нив организирана. Како и да е , кој и да го организира тој протест има мозок со големина на едноклеточен организам.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Младината на црвените. Барем јас имама инфромација дека е од нив организирана. Како и да е , кој и да го организира тој протест има мозок со големина на едноклеточен организам.
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.:confused:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ете ... се утврди дека убијците се всушност Албанци од Косово, професионалци и тоа. Колата украдена со сменети регистерски таблички. Џабе ги обвинуваа децата во Радишани за поттикнување меѓуетнички тензии, демолирање Албански куќи, автобуси, каменување, тие веќе знаеле се ... па дури и Латас глумеше лудило дека не знаел дали биле Албанци, а ваму издава вонредна колумна во сабота ... смешки!
Ти која пресконференција ја слушаше? Зашто очигледно не сме слушале истата.

И да, ова е за протести тема. Не знам како не ви е јасно. Знаете да читате пресконференции меѓу редови а не знаете наслов на тема да прочитате.

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
Ти која пресконференција ја слушаше? Зашто очигледно не сме слушале истата.

И да, ова е за протести тема. Не знам како не ви е јасно. Знаете да читате пресконференции меѓу редови а не знаете наслов на тема да прочитате.
Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...
Има луѓе што слушаат што се збори. Други слушаат што сакаат да слушнат. И тука завршуваме со оваа тематика на темава.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Дечки се слушаме попосле, идам до Соборна да запалам свеќа за петте убиени.

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
Има луѓе што слушаат што се збори. Други слушаат што сакаат да слушнат. И тука завршуваме со оваа тематика на темава.
Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле кога ги читам српскиве медиуми се прашувам да не живеам во некоја паралелна Македонија...:cautious::facepalm:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.
Тотално не иста ствар али ќе се повторам - си слушаш тоа што сакаш, зашто гледам не сум единствен кој не "слушнал" како тебе, што покажува дека не сум баш во заблуда. Како и да е, твоето спаѓа во шпекулација и со тоа што викаш да зачувам за да видам после, само покажува дека имаш желба на крај, ако случајно испадне како што "сакаш", да се маваш у гради дека си бил во право.

Живи да бидеме па ќе видиме.

И по 3ти пат - ја затварам темава за оваа дискусија што е офтопик со насловот и толку од мене.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Се гледаме у 17:00, немој да ме заебете и баталете партии.

Kajgana Shop

На врв Bottom