Младината на црвените. Барем јас имама инфромација дека е од нив организирана. Како и да е , кој и да го организира тој протест има мозок со големина на едноклеточен организам.Kој ќе организирал контра протести?
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.Младината на црвените. Барем јас имама инфромација дека е од нив организирана. Како и да е , кој и да го организира тој протест има мозок со големина на едноклеточен организам.
Ти која пресконференција ја слушаше? Зашто очигледно не сме слушале истата.Ете ... се утврди дека убијците се всушност Албанци од Косово, професионалци и тоа. Колата украдена со сменети регистерски таблички. Џабе ги обвинуваа децата во Радишани за поттикнување меѓуетнички тензии, демолирање Албански куќи, автобуси, каменување, тие веќе знаеле се ... па дури и Латас глумеше лудило дека не знаел дали биле Албанци, а ваму издава вонредна колумна во сабота ... смешки!
Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...Ти која пресконференција ја слушаше? Зашто очигледно не сме слушале истата.
И да, ова е за протести тема. Не знам како не ви е јасно. Знаете да читате пресконференции меѓу редови а не знаете наслов на тема да прочитате.
Има луѓе што слушаат што се збори. Други слушаат што сакаат да слушнат. И тука завршуваме со оваа тематика на темава.Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...
Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.Има луѓе што слушаат што се збори. Други слушаат што сакаат да слушнат. И тука завршуваме со оваа тематика на темава.
Тотално не иста ствар али ќе се повторам - си слушаш тоа што сакаш, зашто гледам не сум единствен кој не "слушнал" како тебе, што покажува дека не сум баш во заблуда. Како и да е, твоето спаѓа во шпекулација и со тоа што викаш да зачувам за да видам после, само покажува дека имаш желба на крај, ако случајно испадне како што "сакаш", да се маваш у гради дека си бил во право.Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.
Баш ќе им помогнеш.Дечки се слушаме попосле, идам до Соборна да запалам свеќа за петте убиени.