Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kој ќе организирал контра протести?![]()
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.Младината на црвените. Барем јас имама инфромација дека е од нив организирана. Како и да е , кој и да го организира тој протест има мозок со големина на едноклеточен организам.
Ете ... се утврди дека убијците се всушност Албанци од Косово, професионалци и тоа. Колата украдена со сменети регистерски таблички. Џабе ги обвинуваа децата во Радишани за поттикнување меѓуетнички тензии, демолирање Албански куќи, автобуси, каменување, тие веќе знаеле се ... па дури и Латас глумеше лудило дека не знаел дали биле Албанци, а ваму издава вонредна колумна во сабота ... смешки!
Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...Ти која пресконференција ја слушаше? Зашто очигледно не сме слушале истата.
И да, ова е за протести тема. Не знам како не ви е јасно. Знаете да читате пресконференции меѓу редови а не знаете наслов на тема да прочитате.
Пушти вести и ќе видиш. Ако знаеш да читаш говори, ќе дознаеш, ако не, ондак ништо ...
Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.Има луѓе што слушаат што се збори. Други слушаат што сакаат да слушнат. И тука завршуваме со оваа тематика на темава.
Ако мислиш дека портпаролска изјава од Министерство ти е иста ствар како и изјава од директор на средно училиште, во тешка заблуда си младичу ... ајде зачувај го мојот пост горе, па ќе правиме муабет на темава по 3-4 дена кога ќе има официјални податоци со имиња и докази.
Дечки се слушаме попосле, идам до Соборна да запалам свеќа за петте убиени.