Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Ne razbiram zosto se protestira pred Vlada ili MVR . Posebno partiski stabovi od Aerodrom se najavuvaat kako takvi. MVR e za pozdrav so dosegasnata brzina kako gi resesava rabotite duri i pred da izlezat hemiskite analizi ,retko koga vakva brzina i plus sekoj den press konferencija narodot da ne se drzi vo neizvesnost. Sto ne bilo do sega slucaj. I jas bi izlegol na protest ama da ima za sto primer so Neskovski pekim .Ama sega da se izlaga da se vadat od teren policajci za da ja cuvaat vladata koga se najmnogu potrebni okolu Ljuboten .

Plusinfo objavata deka e najden dzip vo blizina na blace i deka prva srpska televizija objavila komentar za ocevidec se do sega se nedokazanil. Jas licno proveriv na sajtot na TV i nema nisto poveke od nasite TV. Sto ke kaze nekoj ja spinuva prikaznata pred protestite. Im pisav da objavat link od toa sto go tvrdat ama ne mi go objavija komentarot. Sto samo po sebe e zlostorstvo od strana na opozicijata vo ovie teski vreminja za site nas.
Еве линк од 24 Вести за сведокот
http://www.press24.mk/video/makedonija/video-prezhiveal-svedok-na-ubistvata-kaj-smilkovci

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.418
мене ова со сведоков нешто многу ми е матно.....се мислам дека работите ќе се заташкаат...многу ќе се заташкаат
Каков сведок какви бакрачи, ова Србиве измислуваат глупости цело време.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
На sky.mk пишува дека имало и сведок кој се чувал во голема тајност.
Може линк до целата статија ?

едит: Во ред, ја најдов статијата. Ова е чиста глупост, нитуеден македонски медиум нема да дознае за вакво нешто, а некоја си српска телевизија ќе добие информации од мвр (y)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
па како тогаш него го оставиле жив? нели толку добро си ја завршиле работата и го убија едниот .....

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ne razbiram zosto se protestira pred Vlada ili MVR . Posebno partiski stabovi od Aerodrom se najavuvaat kako takvi. MVR e za pozdrav so dosegasnata brzina kako gi resesava rabotite duri i pred da izlezat hemiskite analizi ,retko koga vakva brzina i plus sekoj den press konferencija narodot da ne se drzi vo neizvesnost. Sto ne bilo do sega slucaj. I jas bi izlegol na protest ama da ima za sto primer so Neskovski pekim .Ama sega da se izlaga da se vadat od teren policajci za da ja cuvaat vladata koga se najmnogu potrebni okolu Ljuboten .

Plusinfo objavata deka e najden dzip vo blizina na blace i deka prva srpska televizija objavila komentar za ocevidec se do sega se nedokazanil. Jas licno proveriv na sajtot na TV i nema nisto poveke od nasite TV. Sto ke kaze nekoj ja spinuva prikaznata pred protestite. Im pisav da objavat link od toa sto go tvrdat ama ne mi go objavija komentarot. Sto samo po sebe e zlostorstvo od strana na opozicijata vo ovie teski vreminja za site nas.
[cough]партиски војник[/cough]

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Србиве почнаа длабоко да замешуваат прсти и да откриваат информации кои МВР кај нас сеуште не ги соопштила
мене работава се повеќе ме плаши....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.648
па како тогаш него го оставиле жив? нели толку добро си ја завршиле работата и го убија едниот .....
Прво, тоа дека има сведок не мора да е точно...
Второ, убиствата очигледно се направени набрзина, не верувам тоа да траело повеќе од 5 до 10 минути, веројатно случајно ја виделе петтата жртва, така да може имало и други рибари кои добро се сокриле.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.012
Поени од реакции
18.830
еве ви ја причината зошто грција се наоружила до заби проблемот со името е нерешливо но сепак имаме иста вера и лојалноост кон бог и грците и србите сакат да си ги средат своите покраини на наша сметка
Грција е најголем купувач на оружје по процент од БДП во цело ЕУ. А главните продавачи се Америка, Франција и Германија. Е сега административците во Грција се случува и неколку месеца да не земат плата и буквално немаат за леб, ама затоа Грците можат да потрошат 7 милијарди евра на оружје за една година. Логиката е дека нивната меѓународна помош е условена од договорите за оружје. Сепак некој мора да го купи целото тоа оружје. :) Грците си имаат толку многу проблеми што нашето име воопшто не им е приоритет. Тие можат само да чекаат, времето работи за нив, а моментално на толку кратења на плати, пензии, зголемена невработеност, покачени камати во банките, покачени даноци едноставно не се во состојба да финансираат и војна кај соседот, доколку се тврди дека е Грција наредбодавец.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
мене ова со сведоков нешто многу ми е матно.....се мислам дека работите ќе се заташкаат...многу ќе се заташкаат

Мене па ми мириса дека некој невин ќе го јаде за да се смири тензијата и народот и да се спаси срамот на полицијата.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Прво, тоа дека има сведок не мора да е точно...
Второ, убиствата очигледно се направени набрзина, не верувам тоа да траело повеќе од 5 до 10 минути, веројатно случајно ја виделе петтата жртва, така да може имало и други рибари кои добро се сокриле.
па баш затоа уште на почеток ми беше несфатливо како е можно никој друг да не видел...зашто кога ќе види 5 мин кога се работи за вакви сценарија и не е баш малку време....баш напротив ,доволно за и некој друг да види....башка 18.30 сеуеште е ден...светло е надвор ...се стемнува друеи во 20.00

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
работата не му била да ги исчистат сите на нивниот пат тие имале цел зошто биле таму ако беше така ке ги отепаја сите по пат а беше кажано во езерото имаше други рибари кои ги слушнаја истрелите и биле први на злочинот има автопат точно над извршеното место можно е некој да ги видел ке има доправа информации а јас не верувам дека е само еден сведок ке има и поке

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Мене па ми мириса дека некој невин ќе го јаде за да се смири тензијата и народот и да се спаси срамот на полицијата.
абе тој можеби и видел се...ма веројатно ќе го натераат нешто сосема друго да изјави

Kajgana Shop

На врв Bottom