Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
значи уште еднаш прва српска е грчка телевизија,
Launched in December 2006, the network is owned by Greek Antenna Group since December 2009.[1]

Тоа е како Грк во грција да чита анализа за нивната криза од македноски економист и да се повикува на него дека е релевантен.

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Launched in December 2006, the network is owned by Greek Antenna Group since December 2009.[1]
Можда ке ти звучам глупо и смешно ама веруј на Грција не и одговара дестабилизација на Македонија. Да не идам оф топик, не е темава надворешна политика.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се нив им изгледа поголемо сега, таква им е диоптријата, погрешна. :)
Од секогаш им изгледало поголемо, они се на големо гледаат со години наназад :) Си велам и кај нас да не прогледале со тие чудните очила, многу некако ми се заангажираа во случајов, кај нас Борис го дигнаа во воздух А не рекоа (дипломатска основа, не споредба на жртви). Најмногу им одговара во моментов на Србите филмот што се вози...

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
еве ви ја причината зошто грција се наоружила до заби проблемот со името е нерешливо но сепак имаме иста вера и лојалноост кон бог и грците и србите сакат да си ги средат своите покраини на наша сметка

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
http://www.prva.rs/sr/vesti/region/story/17618/Napredak u istrazi petostrukog ubistva kod Skoplja.html

Веста е од вчера. Ја никаде не прочитав дека имало очевидец. Плус Јанкуловска кажа возилото било пронајдено на 10 километри од местото на злосторството. Блаце не е на 10, туку на 30 км. Љуботен идеално се совпаѓа - 9,6 километри. Се шират дезинформации само као ете, нема потреба од протест МВР уште малце ке го реши случајот. Коментирав на сајтот на Плусинфо и погоди не ми го објавија коментарот.

Како ќе го реши кога ја прочешла цела макеоднија и факт е дека сторителите не се во државата?

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Како ќе го реши кога ја прочешла цела макеоднија и факт е дека сторителите не се во државата?
Пишав погоре. Класичен спин и пропаганда, да не се протестира.

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
еве ви ја причината зошто грција се наоружила до заби проблемот со името е нерешливо но сепак имаме иста вера и лојалноост кон бог и грците и србите сакат да си ги средат своите покраини на наша сметка
не ми е тоа поентата во овој момент, јасни ни се ставовите на грција и нејзината политика спрема нас(они ми се на список како можни наредбодавачи за ова),поентата мие да не потпаѓаме на нејзините шпекулации преку нејзините сателити.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
т
не ми е тоа поентата во овој момент, јасни ни се ставовите на грција и нејзината политика спрема нас(они ми се на список како можни наредбодавачи за ова),поентата мие да не потпаѓаме на нејзините шпекулации преку нејзините сателити.
тешко е да се верува во ситуацијата во која што се грците должни до нуги тие би правеле нешто вакво ова чисто ми мириса мудџахедини пратени од босна или платеници од србија пред една недела имаше приведени срби во косово бидејки биле на посета таму мислам дека му се скурче и нив ама спремат избори тие п на србија сака да заштеди пари можно е да се изрече нешто вакво од нив

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.401
Пpво, се дpужам со албанци, се дpужам и со македонци-муслимани. Самите тие си го кажуваат тоа, без сpaм (оние со кои што се дpужам pеално гледаат на pаботите).
Сто пути сме ја чуле таа глупост:
Ја се дружам со префинети Албанци - господа бре! А овие што стрелаат деца, се некои фантоми од планинските села што идат со боздоган по улица.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сто пути сме ја чуле таа глупост:
Ја се дружам со префинети Албанци - господа бре! А овие што стрелаат деца, се некои фантоми од планинските села што идат со боздоган по улица.
Исто и теоријата дека сите се лоши и шетаат со калашников по улица не држи. Вистината е некаде на средина.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Исто и теоријата дека сите се лоши и шетаат со калашников по улица не држи. Вистината е некаде на средина.
вистината е староседелците од порано што имаат дојдено не му пречи да живеат во македонија ги има во многу градови струга охрид битола скопје куманово тетово ама ови што ја прават белјата се косовските бандите кои останаа тука од турско време што ако живеат во македонија ене кај му е албанија со лична карта можи да си дојдат да си одат ама некој ги боцка одпозади и му вели ама земи ја македонија тоа е ваша територија границата е измислена и е невидлива работа а државните граници се таму за да прат пари во буџетот не го разбирам навистина сценариото зошто албанците староседелци би се залагале за војна против нас сите лоши работи се од бандитите од косово на кој од 1970 благодарение на БЦ се пуштени да урлаат низ македонија и јас се согласувам дека не се сите Албанци исти ама овие косоварите ги прават во моите очи сите исти затоа и јас ги мразам

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На sky.mk пишува дека имало и сведок кој се чувал во голема тајност.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.401
Не е точно. Теоријата дека сите имаат ист став кон каурите, држи многу вода и безброј пати сум го покажал тоа тука на форумот. Што уопште не е тешко затоа што они самите постојано се трудат тоа да ни го покажат, таа нивна сплотеност кога треба "каурот да се убие".

Секако кога велам сите, не мислам биквално на сите, туку на доволно голем процент, на кој овие другиве (неприметно мацинство), немаат влијание.

Велигденскава порака од Албанците е прилично гнасен чин. Они сеа ќе се згрозуваат, но тоа згрозување од чинот, ништо не ми значи, кога ги кријат убијците. А ако дојде до судење нивно, е тек тогаш ќе ги видиш овие лицемери, што сега наводно се згрозуваат, на форумов како ќе реагираат.
Немај дилема, нив им е битно "да умре каурот". Друго е све лук и вода.
--- надополнето: 16 април 2012 во 11:52 ---
Ај да се кладиме дека, ако се потврди дека егзекуторите избегале накај Косово, Албанците и нивните мазохистички малоумни подржувачи, ќе тврдат дека се Срби или Роми, пошто и они живеат на Косово.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Ne razbiram zosto se protestira pred Vlada ili MVR . Posebno partiski stabovi od Aerodrom se najavuvaat kako takvi. MVR e za pozdrav so dosegasnata brzina kako gi resesava rabotite duri i pred da izlezat hemiskite analizi ,retko koga vakva brzina i plus sekoj den press konferencija narodot da ne se drzi vo neizvesnost. Sto ne bilo do sega slucaj. I jas bi izlegol na protest ama da ima za sto primer so Neskovski pekim .Ama sega da se izlaga da se vadat od teren policajci za da ja cuvaat vladata koga se najmnogu potrebni okolu Ljuboten .

Plusinfo objavata deka e najden dzip vo blizina na blace i deka prva srpska televizija objavila komentar za ocevidec se do sega se nedokazanil. Jas licno proveriv na sajtot na TV i nema nisto poveke od nasite TV. Sto ke kaze nekoj ja spinuva prikaznata pred protestite. Im pisav da objavat link od toa sto go tvrdat ama ne mi go objavija komentarot. Sto samo po sebe e zlostorstvo od strana na opozicijata vo ovie teski vreminja za site nas.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
мене ова со сведоков нешто многу ми е матно.....се мислам дека работите ќе се заташкаат...многу ќе се заташкаат

Kajgana Shop

На врв Bottom