- Член од
- 27 декември 2008
- Мислења
- 1.616
- Поени од реакции
- 767
Еве линк од 24 Вести за сведокотNe razbiram zosto se protestira pred Vlada ili MVR . Posebno partiski stabovi od Aerodrom se najavuvaat kako takvi. MVR e za pozdrav so dosegasnata brzina kako gi resesava rabotite duri i pred da izlezat hemiskite analizi ,retko koga vakva brzina i plus sekoj den press konferencija narodot da ne se drzi vo neizvesnost. Sto ne bilo do sega slucaj. I jas bi izlegol na protest ama da ima za sto primer so Neskovski pekim .Ama sega da se izlaga da se vadat od teren policajci za da ja cuvaat vladata koga se najmnogu potrebni okolu Ljuboten .
Plusinfo objavata deka e najden dzip vo blizina na blace i deka prva srpska televizija objavila komentar za ocevidec se do sega se nedokazanil. Jas licno proveriv na sajtot na TV i nema nisto poveke od nasite TV. Sto ke kaze nekoj ja spinuva prikaznata pred protestite. Im pisav da objavat link od toa sto go tvrdat ama ne mi go objavija komentarot. Sto samo po sebe e zlostorstvo od strana na opozicijata vo ovie teski vreminja za site nas.
http://www.press24.mk/video/makedonija/video-prezhiveal-svedok-na-ubistvata-kaj-smilkovci