Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Abe sovie na vas more kakov strajk vidigi.

Не, да се разбериме. Јас сум фан на Ливерпул, и не бев еден од штрајкувачите. Вратете малку поназад, ке начекате мој коментар. Вратете уште поназад, нема да начекате мој коментар никаде.

i arno me potsetivte da pocnam das trajkuvam ijas sea.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас се вратив да ја прославам титулата на Јунајтед заедно со моите пријатели од фан клуб Јунајтед и Арсенал!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Јас се вратив да ја прославам титулата на Јунајтед заедно со моите пријатели од фан клуб Јунајтед и Арсенал!!
Ќе почекаш уште малце за тоа.. Слободно оди си повторно, ќе те поканиме по ПП кога ќе биде прославата.. :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ќе почекаш уште малце за тоа.. Слободно оди си повторно, ќе те поканиме по ПП кога ќе биде прославата.. :)
Зашто ме бркаш сега? Јас ве бркав ли коа се убивавте од јадење гомна за Ливерпул тука? Сеа доаѓа да раширам мир и љубов помеѓу големата 4ка во Ангилја ти ме бркаш. Фала ти

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако ме прашува некој мене меѓу Сити и Јунајтед титулата треба да ја земе Арсенал...
И шо се фати сеа одма за Арсенал?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
А па ко демек Сити ако освојат заслужено ќе е со судиските одлуки кои и тие ги имаа во нивна корист?

Ова на пример да не беше пенал што го доби Џонсон против Фулам? Сам си падна од нигде.

Ама ве научивме веќе дека се јавувате само кога ќе се досуди нешто наводно во корист на Манчестер, а кога се суди против нас или во корист на Сити или нигде ве нема или не сте го гледале натпреварот, стандард.
Исти се и Сити, не се ништо подоле.
Пред некоја недела Венгер на прашањето за фаворизирање на големите клубови тој кажа дека такво нешто нема кога е во прашање Арсенал, и даде само еден прост пример, и за сити и за јунајтед има досудено по 7 пенали на домашен терен, а 0 за Арсенал, се е тука јасно нели?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И на Челзи фановите, се извинувам сакам сите заедно да си прославиме нова титула на Јунајтед.
Ти ако сакаш можеш да си ја славиш, јас немам потреба од такво нешто.
Ќе си славам титула само од Арсенал. На другите може да им честитам ко ќе освојат трофеј!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Браво Челзи,браво Дрогба!Ми ја наполниве душата!Им покажавте дека се им е џабе ! :) Иначе и прекрасен гол на Дрогба...јбг The Class is permanent :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Тоа ќе биде тоа финале. Честито до Челзи за пролазот се глеаме на Вембли.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Стварно не знам што им е на судииве.
Во последниве 5 натпревари на Челзи 4-5 големи пропусти .
Пеналот со Бенфика,Голот на Бане од 2 метра офсајд,овој гол.Можда пропуштам нешто.
Е па сега тоа е кога следен натпревар во ЛШ ти е со Барса... Ако не можеш да ги победиш придружи им се :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не планирам да го гледам веќе ова срање, кога очигледно уште пред утакмица се знаело кој треба да игра финале.
2 гола од офсајд против Виган, сега ова...

Да даде господ 5 да примат од Ливепрул во финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom