Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај виде контакт, озбилно те прашувам?
Јас цело време гледам и не видов никаков контакт, ако мислиш на тоа со колено, мислам дека нема.
Ти одговорив ама некаде ми го снема цитатот појма немам зошто.

Онаму кај десното стапало, очигледно е дека има контакт и дека го попречува ама пак ќе кажам, не за да падне онака.

Е , ова сакам да го кажам:

Young's "dive" is a tricky one as it isn't a dive. He just made sure he was caught. It's not in the spirit of the game, but it's a penalty.

фан на Арсенал го има пишано ова, да не ми кажете фан на Манчестер го брани.

H

HoT IcE

Гостин
Јас пак тоа не го приметив, ондак имало ситен контакт, значи Јанг е уметник во ситуацијава.:icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Не е константен у форма, игра многу топло-ладно, од тоа што го имам пратено во Вила.
За Јунајтед неможам да коментирам како игра.
--- надополнето: 15 април 2012 во 18:03 ---

Гифот.
Епа ѕирни некое видео каде што ја има ситуацијата и од други агли (камери) ќе видиш дека има контакт.. А дека не е пенал, не е пенал :)

П.С. И вчера голот на Тевез за 1-3 беше од фаул, тогаш и земаа залет Сити.. Ама никој не ни спомна.. (ова за коментарот на Факе).. А и коментаторот на Диема рече дека разликата во поени добиени после некои судиски одлуки во полза на Сити и Јунајтед е скоро еднаква.. Значи +-1 до 2 поени за некоја од двете екипи..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Young's "dive" is a tricky one as it isn't a dive. He just made sure he was caught. It's not in the spirit of the game, but it's a penalty.

Еве сега друг фан на Арсенал ти кажува дека немаше пенал...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве сега друг фан на Арсенал ти кажува дека немаше пенал...
Добро јас само му ги позајмив зборовите, не го искористив тоа како официјален став на Арсенал :cautious: Читајте малце што сакам да кажам...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Добро јас само му ги позајмив зборовите, не го искористив тоа како официјален став на Арсенал :cautious: Читајте малце што сакам да кажам...
Шо бркаш баби и жаби,официјални ставови,глупости.Читај малце ја шо сакам да ти кажам ;)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Да не се спротиставиш на фан на Ман.Јун. На крај секако излеваш луд. :tapp:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ти одговорив ама некаде ми го снема цитатот појма немам зошто.

Онаму кај десното стапало, очигледно е дека има контакт и дека го попречува ама пак ќе кажам, не за да падне онака.

Е , ова сакам да го кажам:

Тоа е ‘дајв‘.
И да имаше контакт, повторно е ‘дајв‘, затоа што Ешли Јанг театрално се џитна. Можеби имаше пенал, но сигурно имаше преувеличување од Јанг, а и тоа се карактеризира како ‘дајв‘.
Не викам дека не требаше да се досуди пенал, но кажувам дека џиткањево на Јанг ќе му донесе само проблеми во иднина, сети се на Едуардо и К. Роналдо.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа е ‘дајв‘.
И да имаше контакт, повторно е ‘дајв‘, затоа што Ешли Јанг театрално се џитна. Можеби имаше пенал, но сигурно имаше преувеличување од Јанг, а и тоа се карактеризира како ‘дајв‘.
Не викам дека не требаше да се досуди пенал, но кажувам дека џиткањево на Јанг ќе му донесе само проблеми во иднина, сети се на Едуардо и К. Роналдо.
Да да јасно ми е, Роналдо до ден денес не може да се отараси од тоа дајвер. Заслужува да биде седнат Јанг и да му се објаснат некои работи.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Незнам зошто ваквите ситуации не ги разгледуваат од ФА, и да ги третираат исто како и другите инциденти и да делат казни од најмалку три меча суспензија.
п.с. да му се плукнам на задоволството ако треба да се радувам на вака освоена титула

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас мислам овој од Астон Вила изглуми дека нема контакт и требаше да биде казнет со црвен картон, 8 меча суспензија, пешки враќање до дома и 3 удари со копачка по глава ала Фергусонки...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.289
Јас мислам овој од Астон Вила изглуми дека нема контакт и требаше да биде казнет со црвен картон, 8 меча суспензија, пешки враќање до дома и 3 удари со копачка по глава ала Фергусонки...
Не беше Суарез. Инаку ќе беше возможна верзија. :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Шо падобранци на форум бе ?

Статус
Затворена за нови мислења.