- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
ОК. ФалаМоже, кликни на твојот профил, па на „Дневник со активности“, најди ја сликата и десно каде што има едно сиво кругче, кликни на него и избери „Овозможено на времепловот“.
ОК. ФалаМоже, кликни на твојот профил, па на „Дневник со активности“, најди ја сликата и десно каде што има едно сиво кругче, кликни на него и избери „Овозможено на времепловот“.
не е тоа, го проверив пак истото го правиДа не ти е наместено да се прикажуваат само најчитаните објави ?
Провери ги апликациите кои си ги користел во последновреме, често се случува тие да прават проблеми. Ако не е некоја позната и користена, отстрани ја.не е тоа, го проверив пак истото го прави
Не се работи за изманичка апликација, официјално е пуштена од фејсбук. Се работи за фејсбук месенџер (нивна варијанта на виндоус месенџер). Ги прикажува сите пријатели кои се онлине, и има опција да ти стигнуваат известувања. Сепак, мора да бидеш логиран, инаку нема логика како инаку би комуницирал со пријателите . Мене лично не ми се допаѓа, го инсталирав уште првите денови кога излезе, меѓутоа нема ништо посебно кај него. Ако сакам да комуницирам со пријатели, ќе се вклучам на фејсбук и готово. Ова повеќе може да ти користи како апликација за мобилен (го има за андроид, ајфон и блекбери). Прочитај повеќе на темата за Facebook MessengerДечки, кај мене а најверојатно и кај повеќето од вас денес кога се логирав на фб кај четот излезе опција во поп ап за инсталација на програмче со кое ќе можам да четовам со уклучените пријатели на фб, иако не сум логиран на фб. Да не е некоја измамничка апликација или е официјално од фб? Ми е малку чудно пошто излезе баш кај опциите за чет...
Фала!Не се работи за изманичка апликација, официјално е пуштена од фејсбук. Се работи за фејсбук месенџер (нивна варијанта на виндоус месенџер). Ги прикажува сите пријатели кои се онлине, и има опција да ти стигнуваат известувања. Сепак, мора да бидеш логиран, инаку нема логика како инаку би комуницирал со пријателите . Мене лично не ми се допаѓа, го инсталирав уште првите денови кога излезе, меѓутоа нема ништо посебно кај него. Ако сакам да комуницирам со пријатели, ќе се вклучам на фејсбук и готово. Ова повеќе може да ти користи како апликација за мобилен (го има за андроид, ајфон и блекбери). Прочитај повеќе на темата за Facebook Messenger
не работи или немаш пријатели online?дечки, напраив нов фб али chatot не работи до што може да е ова??? добив казна за што праќав многу покани... да не има ова некаква врска??? или да не има некои подесувања за chatot ??? фала однапред
ne imam prijateli online ali koga ke im pisam ne go prakja (se pojavuva eden triagolnik so izvicnik) a i oni nemozat da mi pisat...не работи или немаш пријатели online?
не може да има врска со казната, доколку казаната е 3, 7 или еден месец забрана за праќање покани за пријателство
Само го чепкаат нешто и никако да го оправат. Нон-стоп има проблеми, те со чатот, те со лајковите и триста чуда.Значи Фејсбуков навистина знае да биде глуп..Ми бараше да го потврдам профилот со телефон.. го вметнав телефонскиот број и требаше да ми дојде порака.. пораката никако да стигне! над 2 недели пробувам веќе секој ден.. несака и несака... Ако знае некој нека каже Please
и јас сум го имал истиот проблем,и можам да ти кажам како го решив:Значи Фејсбуков навистина знае да биде глуп..Ми бараше да го потврдам профилот со телефон.. го вметнав телефонскиот број и требаше да ми дојде порака.. пораката никако да стигне! над 2 недели пробувам веќе секој ден.. несака и несака... Ако знае некој нека каже Please
и јас сум го имал истиот проблем,и можам да ти кажам како го решив:
солуција 1: ако имаш инсталирано два пребарувачи (chrome и firefox да речиме) а го користиш претежно едниот,пробај со другиот
солуција 2: ако не можеш така пробај да влезеш од мобилен (ако предходно имаш влегувано) пошто тој ќе си го рачуна како trusted device
солуција 3: Ако и ова не функционира пробај од компјутер на некој другар од кај што се имаш логирано,и тој fb си го рачуна за trusted device
Да, може да има некаква поврзаност. Затоа што со таа казна што си ја добил те сметаат како спамер, а поради тоа можно е и да ти го оневозможиле четот (од истата причина).дечки, напраив нов фб али chatot не работи до што може да е ова??? добив казна за што праќав многу покани... да не има ова некаква врска??? или да не има некои подесувања за chatot ??? фала однапред
Dislike za fejsbukov smrdenСамо го чепкаат нешто и никако да го оправат. Нон-стоп има проблеми, те со чатот, те со лајковите и триста чуда.