Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
и јас го помислив тоа, уште кога рекоа дека оружје не нашле, така можат комотно да си заминат од државата, преку косово
- па кај барале оружје,а и што ќе им е ако го најдат,ќе го затворат 20 г.
Па они т.с. овие нашиве ако им дозволи запад може за три дена да
соберат оружје во шталине и бункерине по; Бродец,Танушевци,Опае,
Слупчане,Лопате,Сарај,Зајас,Арачиново,Симница,Чаир и мн. други.
за да работи Железара шест месеци ама не смеат,играат како им свират.

В

влијателен

Гостин
Абе друже не се знае причината зошто се убиени дечките,а мислам дека сите сме свесни дека мора да постои некаква!На форумов сите се распишале мирни,добри деца,а никој лично не ги познава дечките какви биле... Зад секој настан има позадина додека не се открие,позадинита на овој џабе да си бладаме...
Бладаме оти позадината е и повеќе од очигледна.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Многу битен детал.
Па битен е,од 260 страни испишани 200 имаат политичка содршина.Едниот рекол Груески крив,па сега некој не му се допаднало тоа па Бранко бил крив,на крај ќе настане општа ‘‘туча‘‘ од типот каде живееш и забичињата ланец ќе ти ги направам...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Има ли информација некој од вас да ми каже дали децава се познавале меѓусебе, дали биле другари, пријатели и слично?
Eпа ако не се познавале претходно како така заедно ќе идат на езерото?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.751
Има ли информација некој од вас да ми каже дали децава се познавале меѓусебе, дали биле другари, пријатели и слично?
Аман бе друже како може оваа информација да не ја знаеш :)

Децата билче другари од населба. Покрај дружбата во текот на целиот живот, ги врзувало и тоа што секој ден оделе на риболов:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Бладаме оти позадината е и повеќе од очигледна.
Немаме факти и јас го викам истото,ама ако немам црно на бело не одам со глава низ ѕид,туку чекам да објават некои информации во врска со случајот ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Што им значи она - Откриен е профилот на напаѓачите а не идентитет и број....Што значи профилот ?
На фб профилот им го откриле ама се сомневаат дека е лажен.
Не...озбилно ништо немаат откриено. Како што рече некој член - пол,возраст итн итн. А тоа богами тешката работа. Сигурно не се жени и сигурно не се деца по 10 години или старци. А и сигурно не се пречесни личности без гревови. Така да многу голема работа завршиле

В

влијателен

Гостин
Немаме факти и јас го викам истото,ама ако немам црно на бело не одам со глава низ ѕид,туку чекам да објават некои информации во врска со случајот ;)
Па немаме црно на бело (потврда на позадината од авторитети) за да не одиме со глава низ ѕид.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Може да се примети дека ДЕТОНАТОР повеќе не се спроведува, што ептен алудира на втората теза, али ќе почекаме и ќе видиме, времето ќе покаже.
Aбе од една страна држи вода теоријава ,ама од друга страна не може да продолжи детонатор оти сите инспектори кои се задолжени за тоа се на случајот со децата

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Во врска со извештајов од судска медицина нешто не ми е јасно.
Јанкуловска тврдеше дека се пукани од непосредна близина, госпожава кажува дека не се знае од која далечина е пукано и дека тоа не е утврдено и дека ќе биде утврдено откако ќе се исушат алиштата.
Второ, ја цитирам: ,,сме имале досега случаи, каде што се сомневаат во нашите наоди, имам материјални докази, имам фото документација за второ мислење,,-тука ми мириса на добра подготовка на терен, а настрана тоа што не знаеше колку куршуми биле испукани во нив. Ја не верувам во ова.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Aбе од една страна држи вода теоријава ,ама од друга страна не може да продолжи детонатор оти сите инспектори кои се задолжени за тоа се на случајот со децата
Детонатор во најголем дел го водеше УЈП.

Kajgana Shop

На врв Bottom