- па кај барале оружје,а и што ќе им е ако го најдат,ќе го затворат 20 г.и јас го помислив тоа, уште кога рекоа дека оружје не нашле, така можат комотно да си заминат од државата, преку косово
Бладаме оти позадината е и повеќе од очигледна.Абе друже не се знае причината зошто се убиени дечките,а мислам дека сите сме свесни дека мора да постои некаква!На форумов сите се распишале мирни,добри деца,а никој лично не ги познава дечките какви биле... Зад секој настан има позадина додека не се открие,позадинита на овој џабе да си бладаме...
се што мислев да ти кажам ти го кажа Dark King и потполно се согласувам со неговите аргументи..
Па битен е,од 260 страни испишани 200 имаат политичка содршина.Едниот рекол Груески крив,па сега некој не му се допаднало тоа па Бранко бил крив,на крај ќе настане општа ‘‘туча‘‘ од типот каде живееш и забичињата ланец ќе ти ги направам...Многу битен детал.
Eпа ако не се познавале претходно како така заедно ќе идат на езерото?Има ли информација некој од вас да ми каже дали децава се познавале меѓусебе, дали биле другари, пријатели и слично?
Аман бе друже како може оваа информација да не ја знаешИма ли информација некој од вас да ми каже дали децава се познавале меѓусебе, дали биле другари, пријатели и слично?
Немаме факти и јас го викам истото,ама ако немам црно на бело не одам со глава низ ѕид,туку чекам да објават некои информации во врска со случајотБладаме оти позадината е и повеќе од очигледна.
На фб профилот им го откриле ама се сомневаат дека е лажен.Што им значи она - Откриен е профилот на напаѓачите а не идентитет и број....Што значи профилот ?
Па немаме црно на бело (потврда на позадината од авторитети) за да не одиме со глава низ ѕид.Немаме факти и јас го викам истото,ама ако немам црно на бело не одам со глава низ ѕид,туку чекам да објават некои информации во врска со случајот
Aбе од една страна држи вода теоријава ,ама од друга страна не може да продолжи детонатор оти сите инспектори кои се задолжени за тоа се на случајот со децатаМоже да се примети дека ДЕТОНАТОР повеќе не се спроведува, што ептен алудира на втората теза, али ќе почекаме и ќе видиме, времето ќе покаже.
Детонатор во најголем дел го водеше УЈП.Aбе од една страна држи вода теоријава ,ама од друга страна не може да продолжи детонатор оти сите инспектори кои се задолжени за тоа се на случајот со децата