Pred VELIGDEN?I toa 5 mladi koi lovele ribi,nitu kriminalno dosie nitu butur i da gi poredat kako sardini???Daj be razmisli malku i kazimi vo poslednive 200god dali Makedonec na Makedonec mu ima napraveno nesto slicno i toa za VELIGDEN!!!А поврзано е ова? Ај најди ми доказ, факт абе најди ми што сакаш што можеш да ги побрзеш работиве, освен тоа дека Македонец не може да убие Македонец.
Da tocno , a ova go nemase ni vo izjavata .Ova znaci Lupeska nesto otkrilaНа другите портали не беше спомнато возило.
Ова се шпекулации... Нема конкретни докази. А и да било тоа така, емисијава е за 2001 година, а не за сега. Сега не знаеме што било... и не гледам зашто Србите би биле вмешани во убиство на 5 луѓе, кога и самите знаат колку боли, кај нив имаше слична ситуација.Vasko Eftov Saka da ti kaze nesto ....
Ме радува ако е точно тоа дека имало доста информации пренесени на 199. Народов соработува, а не ќутенката па ќе чекаме да се реши. Браво.
Убав текст, навистина.Подалеку рацете од нашите деца(Посветено на убиените момчиња)
Kaпа долу за мајсторов што го напишал ова .... Секоја Чест Друже !!!
Еве, мене кур не ме боли што е Велигден, си јадев сланина вчера. А не сум криминалец, ни ништо. Си поштувам религии, длабоко ги почитувам зашто луѓето ги прави среќни. Ама болесник не гледа дали е празник или не. Те молам, не гледај од твоја гледа точка и да ги декларираш Македонците како верници, патриоти и почитувачи на празници. Болните криминалци не гледаат дали е празник, зашто ако убиваат - сигурно не ги здоболе дали е празник и дали ќе им влијае тоа.Pred VELIGDEN?I toa 5 mladi koi lovele ribi,nitu kriminalno dosie nitu butur i da gi poredat kako sardini???Daj be razmisli malku i kazimi vo poslednive 200god dali Makedonec na Makedonec mu ima napraveno nesto slicno i toa za VELIGDEN!!!
Зошто би го фрлиле оружјето во езерото?Дали полицијата воопшто пребара што се има во езерото? Можеби оружјето со кое се убиени е фрлено во езерото, како би заминале чисто од местото на злосторот.
И јас мислев тоа. На снимки што излегоа на ТВ не видов нуркачка екипа и да го проверат езерото.Дали полицијата воопшто пребара што се има во езерото? Можеби оружјето со кое се убиени е фрлено во езерото, како би заминале чисто од местото на злосторот.
Да се ослободат од доказите.Зошто би го фрлиле оружјето во езерото?
Подалеку рацете од нашите деца(Посветено на убиените момчиња)
Еј гомнари белосветски. Еј вие што лицемерно не гледате од некоја златна порта и безбедна дестинација. Еј вие што очајно посакувате да се испoколеме за овде да дојдат вашите грозни емисари. Да ми продаваат мир и лакрдии, да ми го продаваат она што безобразно сега ми го земаат.
Ебете се сите.
Македонецот ќе ја осуети потребата да се фати за оружје тогаш кога со свои очи ќе го види својот непријател. Вакви перфидни, виртуелни убијци кои не оставаат ни име и презиме многу повеже ми смрдат на гадна агентатура, на надворешен ефтин трик на кој би паднал секој што искрено си го љуби домот. Но ај да размислиме…ај да видиме….Дали е се така како што изгледа???
(НЕКА ПОЧИВААТ ВО МИР, ГОСПОД ДА БИДЕ СО НИВ)
Kaпа долу за мајсторов што го напишал ова .... Секоја Чест Друже !!!
ne pravime muabet dali se vmesani ili pak ne se tukuОва се шпекулации... Нема конкретни докази. А и да било тоа така, емисијава е за 2001 година, а не за сега. Сега не знаеме што било... и не гледам зашто Србите би биле вмешани во убиство на 5 луѓе, кога и самите знаат колку боли, кај нив имаше слична ситуација.
Но зар не би било тоа по малку лејм?Ај ќе разберам море или океан или пловна река,ама мало езеро?Да се ослободат од доказите.
Па ако имаат информации, сигурна сум дека ќе ги споделат со МВР, како што прочитав рекоа дека ја понудуваат нивната соработка. Сега точно имиња и презимиња не сум сигурна колку може да знаат, ама информации можеби, не велам не.ne pravime muabet dali se vmesani ili pak ne se tuku
dali znaat koj stoi zad toa ubistvo ???
a stom imaat jaka informativna mreza na balkanot posebno vo makedonija sigurno znaat na toa mi bese muabeto da te upatam deka golema e verojatnosta da znaat oni