- Член од
- 11 декември 2008
- Мислења
- 396
- Поени од реакции
- 212
гарант гледа некоја турска серија на некоја програма канал5 или сител безврска ни е веке владата и полицијатаА бе груевски,што ли правиш сега?
гарант гледа некоја турска серија на некоја програма канал5 или сител безврска ни е веке владата и полицијатаА бе груевски,што ли правиш сега?
Изгледа во Тетово е вечерва посигурно за него отколку во Скопје....
Точно знаат кои се, пазат да не настане етнички проблем. Технологијата која ја користат е високо развиена, плус крим техника истрагата ја вршеле по европски стандарди.Изјавите на Јанкуловска на тв ми делуваат како да нема појма како да се справи со ситуацијата и дека немаат појма кој можеби го направил убиството, со оглед на тоа дека собираат по 50 луѓе на испитување.
Во дворот на полициска станица кучињата ќе пројдат една страшна обука. Ќе научат да лоцираат полициски хамбургери и кафиња од километар. Инаку, во МВР има Единицата за обука и дресура на службени кучиња, лоцирана во касарната Ѓорче Петров. Оди види ги и може ќе поверуваш. Ајде сега може да се вратиме на темата.колку годинки имаш ти?
Кучиња имаше во дворот на секоја полициска станица порано. Сега нема. Ај сега, на темата.
Ма не ја сум сигурен дека не е тоа, што ти е, немора да се купува време и сето тоа кога само може аљи да нареди да не се изврши таа акција и крај. Без замарање убиства и слично.Купуваат време бе друже, за 4-5 дена па и недела дена ќе размонтираат цела фабрика а не пак да скријат покер апарати и оружја и останати нелегални работи кои ги поседуваат и прават пари преку нив ..
Те молам немој да ставаш на вага чија смрт била побитна.Пичи музика на МТВ како ништо да не се десило во Македонија,молк во македонскиот медумски етер,никој од Власта не најде време да излезе пред камерите ако ништо друго барем да дадеше соочуство на фамилиите на загинатите.За еден Тоше по цел ден се информираше,цел ден вонредни Вести,се прогласија 3 дена жалост.Зарем овие пет животи не се важни? Зарем животот на некој е поважен од другите????..Срамно
Воопшто не звучеше убедливо на пресконференцијата и мислев дека во секој момент ќе заплаче, барем така мене ми делуваше, а тоа не е лице и став на човек кој знае што прави.Секако дека знаат нешто и мора да има некакви траги, ниедно убиство не е совршено. И никој не бара детали да кажува. Само нека не ми испаѓа на прес со фаца „леле што да правиме“ и незнам што ми се случува фаца. За што е министер за внатрешни, јако Гордо исправи се и закани се! Абе кога ќе изговориш душата да им се стресе на копилињата, а не ко да те тепале со шамари пред прес.
Толку маркетинг вежбаа и не научија да пренесат порака како што треба.
окВо дворот на полициска станица кучињата ќе пројдат една страшна обука. Ќе научат да лоцираат полициски хамбургери и кафиња од километар.
окИнаку, во МВР има Единицата за обука и дресура на службени кучиња, лоцирана во касарната Ѓорче Петров.
окОди види ги и може ќе поверуваш.
окАјде сега може да се вратиме на темата.
Ова ти се сигурни информации или ?!Точно знаат кои се, пазат да не настане етнички проблем. Технологијата која ја користат е високо развиена, плус крим техника истрагата ја вршеле по европски стандарди.
ТОШЕ беше несреќен случај,а ова е среќен?????Те молам немој да ставаш на вага чија смрт била побитна.
Тоше беше несреќен случај, овде некој сака да заташка нешто.
ТОШЕ беше несреќен случај,а ова е среќен?????Те молам немој да ставаш на вага чија смрт била побитна.
Тоше беше несреќен случај, овде некој сака да заташка нешто.
Тоа е поголема дилема од дилемата кои се свињите-убијци....кој го овозможи овој хорор?....па и да ги најдат тоа гнидите, што ќе спречи некој нивни инцест-братучед да истури цело узи врз некои љуљашки во центарот на Скопје? Сетете се само на Ванчо од Тетово, на кошаркарското игралиште и на орките со БМВ и АК47....веројатно неговите родители само ги разбираат овие од вчера вечно зацрнети семејства....Ова не се дешава во неговата држава, ова на некој друг му се случува.... а може да се појави и да фрла лопати на секој темел за wc што се прави во државата... може да го има во секоја реклама... сега има попаметна работа ,,фарба јајца,, Државата пред војна а тој и медиумите немаат гајле, си слушаат песни.... Сега дури осетивме што значи сите медиуми да се под контрола на државата, сега осетивме што е информативен мрак и перење мозоци.. цела ден музика и серии... баш како ништо да не се случило... камо бре вести, информации, снимки од блокади, дебатни емисиии.... НИШТО! ПУ! Да му се плукнам и на медиуми! Каде е сега газолижачот Миленко да јаде малку лајна? Каде е Јанко да отвори муабет за оваа тема а не за пеперутките кои ги јаделе доматите во Струмица ебему педерот? Каде е простакот Латас да се излигави? Каде се сите бре вошки платенички!?
Таму ќе биде меѓу своите, тие се мнозинство таму...
Епа на сите ни личеше исто. Како она да бараше заштита, а не ние од неа. И плус се појави на прес без информација, која Котевски требаше да ја изврши. Премиерот ни се крие како пичка под кошула и ни честита Велигден со ора и чочеци без на итна Владина седница да повика три дена жалост. Хорхе пишал некоја телеграма. Новинарите денес сите насмеани на тема како ги офарбавте јајцата.Воопшто не звучеше убедливо на пресконференцијата и мислев дека во секој момент ќе заплаче, барем така мене ми делуваше, а тоа не е лице и став на човек кој знае што прави.
И ова не го искоментирав цел ден. Кај се сега Најческа и компанија да се огласат, мрсули гадни!Каде се невладините организациии....и тие се "потчинети" или ќе пуштат глас...