Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Соиграчот негов го гледа дека се мачи, па после гледа дека акцијата продолжува и место да му помогне се враќа во игра да спречи напад.
Морбидна ситуација.... :( како смеат онака бе?...

Тука мислам дека не си во право. Не знам, ама мене ми личи како да тргна кон судијата да му каже да ја прекине играта. Бар така ми делува дур иде кон него, со рацете како да сака да покаже натаму.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Тука мислам дека не си во право. Не знам, ама мене ми личи како да тргна кон судијата да му каже да ја рпекине играта. Бар така ми делува дур иде кон него, со рацете како да сака да покаже натаму.
Да да, во право си. Сега го гледав пак клипот.

Едит:
All the Serie A matches in this weekend will be cancelled after Morosini's death, according to the latest reports from Sky Italia.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
UFFICIALE: SOSPESO IL CAMPIONATO DI SERIE A.

Нема да има фудбал!!!!

Едит од модератор: Не мора со 20ка фонт да пишуваш, и со нормален фонт те читаме.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Нц нц нц . Што им се дешава на фудбалериве последниве 2 месеци :(. R.I.P.
Па колку се ненормални тој едвај стое , паѓа на земја тие играат уште .Па и судија и играчи идете у .... . Страшно :(

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Даваат на телма натажени навивачи на Сан Сиро...страшно...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Milan fans whistled and jeered at the decision to suspend all matches by the FIGC.

:facepalm:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Нц нц нц . Што им се дешава на фудбалериве последниве 2 месеци :(. R.I.P.
Па колку се ненормални тој едвај стое , паѓа на земја тие играат уште .Па и судија и играчи идете у .... . Страшно :(
абе брат да точно е дека е точно дека е лудо ама коа ке дојде тоа не те прашува :(

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Кога спикерот на стадионот викал дека натпреварот ќе биде одложен како и сите други , навивачите на Милан почнаа да свираат :facepalm: Сакале да се одигра натпреварот ...

Не се нормални.. колку само сакат да бидаат први за 24 часа ..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Milan fans whistled and jeered at the decision to suspend all matches by the FIGC.

:facepalm:
All the fans are leaving the San Siro, many people crying.. The players are now in the dressing rooms.

Ова пред 40минути... најверојатно пред да биде соопштена смртта на Моросини овие почнале да исвиркуваат, па откако слушнале за што се работи прекинале и го напуштиле стадионот.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
1. Комбето на лекарите шест минути не можело да влези на стадион, оти џандарите си ја паркирале колата на влезот
2. Играчите на Ливорно трчале да носат носилка за играчот
3. Дури има и шпекулации дека немало дефибрилатор на стадион
4. Колку време му требаше на судијата и играчите да сконтат дека нешто се случва (и покрај вриштењето на соиграчот). Добро ова не е со стадионот врзано ама е мизерно.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дел од ова го постирав во фан клуб ама мислам дека овде му е местото и заслужва дискусија
http://football-italia.net/17715/morosini-had-three-cardiac-arrests

Спремноста на италијаните за справување со вакви ситуации е нула.
Можи нема смисла да се споредва со случајот на Муамба ама таму го спасија играчот за разлика од тука.
Колку шо памтам за Муаба дури се збораше и дека слегол кардиолог од трибини кој им поможил на лекарските екипи и на негов предлог играчот бил транспортиран во клиника за срцеви болести. Не очекувам ова шо го имаше во Лондон да го има и во Пескара, ама се шо се случи во Пескара е тотална спротивност и сите си спиеја на ушите.

Осеќам дека стадиончево на Пескара ќе добие дебел бан.
1. Комбето на лекарите шест минути не можело да влези на стадион, оти џандарите си ја паркирале колата на влезот
2. Играчите на Ливорно трчале да носат носилка за играчот (разбирам да поможат ама кај се медицинарите бе, на снимката изгледаат сите како изгубени и во празно трчкараат)
3. Дури има и шпекулации дека немало дефибрилатор на стадион
4. Колку време му требаше на судијата и играчите да сконтат дека нешто се случва (и покрај вриштењето на соиграчот). Добро ова не е со стадионот врзано ама е мизерно.

Се на јужњачки менталитет, Италијанче - Македонче работа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
АБЕ ДО НЕГДЕ НЕ ТРЕБА ДА СЕ БАРА ВИНА ВО НИКОЈ НО КОГА ТИЕ ПИШАНО ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
штета вистинска штета..нека почива во Мир
без разлика дали е ривал на некој дали би бил играчот од јувентус од интер од милан или било кој друг глуб дали би бил од охрид или од било каде тажно ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom