Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Соиграчот негов го гледа дека се мачи, па после гледа дека акцијата продолжува и место да му помогне се враќа во игра да спречи напад.
Морбидна ситуација....како смеат онака бе?...
Да да, во право си. Сега го гледав пак клипот.Тука мислам дека не си во право. Не знам, ама мене ми личи како да тргна кон судијата да му каже да ја рпекине играта. Бар така ми делува дур иде кон него, со рацете како да сака да покаже натаму.
абе брат да точно е дека е точно дека е лудо ама коа ке дојде тоа не те прашуваНц нц нц . Што им се дешава на фудбалериве последниве 2 месеци. R.I.P.
Па колку се ненормални тој едвај стое , паѓа на земја тие играат уште .Па и судија и играчи идете у .... . Страшно![]()

Сакале да се одигра натпреварот ...Milan fans whistled and jeered at the decision to suspend all matches by the FIGC.
![]()
без разлика дали е ривал на некој дали би бил играчот од јувентус од интер од милан или било кој друг глуб дали би бил од охрид или од било каде тажно ....штета вистинска штета..нека почива во Мир