Божино
4815162342
Наместо вцрква утре, сите пред Собрание запалете една свеќа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кого си шутирал ти бе ? Дај скенирај ја буквицата,да прочитаме што пишува во неа каде си бил 2001 година ( ако воопшто имаш буквица ) затемни име и презиме,дај покажи што јуначиште си и каде си бил тој период.
Ете да не речеш дека нешто не реално барам јас ке ја скенирам мојата и ке ја поставам јавно на форум,ке ги фотографирам и лузните што ги имам од таа 2001, и местата каде што се познаваат шрапнелите ( имаше прилика една личност од форумов да ги види и да ги допре ) Дај бе мажиште ти и таквите како тебе ставете да видиме кај сте биле 2001
Kade rekov sekogash ne sme krivite? Shto mi menuvash sega mene toa shto jas sum go kazhal? Jas rekov deka za sve shto se sluchuva tuka "shitparite se krivi!!!!KRAJ!!! NEMA DRUGO!!!!!!".
Off topic: samo edna strana nema teoretski shansi da e kriva, treba 2 gomna da se krivi sekogash. Ama ova nema vrska so temata.
Наместо вцрква утре, сите пред Собрание запалете една свеќа...
Момче не е проблемот да се има револт, во мене го има премногу во моментов. Но не кон одредена популација во МК туку кон тие што го направиле тоа не дело.правиот маж не се согледува како и колку луѓе убил и колку фамилии ожалостил. тоа заврши пред 500 години. само умствено заостанатите, простите и изродите во денешно време се базираат на тие особини!
За жал тоа секаде е, не само кај нас.Така беше со бомбашкиот напад во Московското метро, со напади на цркви во Египет, и слични работи низ целиот свет, и се тоа на големи христијански празници, редовна практика која ја применуваат исламистите за каурите да немаат мирни празници.Јас сакам мирно да се разреши целиот случај.За виновниците највисока можна казна т.е доживотен затвор. Ако не се откријат сторителите тогаш можна е ескалација на настаните.
Жал ми е што во пресрет на големиот христијански празник Велигден , семејствата на децата се завиени во црнина.
Зошто бе мирно тие да не ебаваат да не убиваат ние со мирно да им се смириме .Е нече мочи роџаче.Јас сакам мирно да се разреши целиот случај.За виновниците највисока можна казна т.е доживотен затвор. Ако не се откријат сторителите тогаш можна е ескалација на настаните.
Жал ми е што во пресрет на големиот христијански празник Велигден , семејствата на децата се завиени во црнина.
Зошто бе мирно тие да не ебаваат да не убиваат ние со мирно да им се смириме .Е нече мочи роџаче.
Стално е така .Сите проблеми ги прават во државава . им дадоа права ненормални фазла од ние шо ги имаме.
Se kladam deka si plaslivec i samo tuka se jaces !Нема мирна разврска, ќе се симнеме на нивното ниво и ќе ги сотреме, или ние или они. Па нека дојде и цело Косово и цела Албанија, ич не ги есапам кучињата. Еден наш за 20 нивни вреди семето да им го изнаебам дебилно.
ма немој молим те, можам да те замислам сега како си го перчиш и се ситиш и се смеешI albanec da bese ubiecot, vazhno e deka albancite ne go podrzuvat, i gi osuduvat takvi pisihicki boleni lica.... Pri sekoj slucaj se pcuete megusebe za gluposti aracinovo, serbija, indija u PM...
Socustvo do semejstvata od mene kako albanec, i koj bil ubiecot bi sakal da go fatat i na zatvor da go staat do kraj na zivot
За жал тоа секаде е, не само кај нас.Така беше со бомбашкиот напад во Московското метро, со напади на цркви во Египет, и слични работи низ целиот свет, и се тоа на големи христијански празници, редовна практика која ја применуваат исламистите за каурите да немаат мирни празници.