многу долно човече си ти, сум те приметил дека откако се актуелни овие случки секогаш пробуваш да ги протнуваш ставовите на партијата.
албанскиот проблем, не е проблем од мандат на мандат, тоа е проблем од осамостујување навака, префлрање вина на партии е глупо. Сите се подеднакво виновни, а вие што во овие гомнарии пробувате да им го спасувате образот и да одработувате за нивните интереси сте стваро за жалење.
Да ми се фатиш ти за долново.
Слушај, не сум член на нити една парија, гласав до прошли избори, на наредни неам намера да гласам за никој. Значи ова за што ме имаш цитирано нема никаква логика со тоа што го збориш, тоа ти се факти, факт е дека и ќоро и сакато работи во администрација и од двете страни, факт е дека за територијалната поделба гласаше народот. Неможам да сфатам која ти е целта на муабетов...
Читај наназад, и на Бастерд му пишав и тебе ќе ти пишам да прочиташ убаво. Не ги кривам партиите, виновен е народот и точка. Додека си овца секој ќе те стриже. Во голема грешка си ако мислиш дека работам за партиски интереси, голема заблуда.