- Член од
- 25 октомври 2008
- Мислења
- 539
- Поени од реакции
- 77
Ми се има случено пред една година и нешто три ноќи по ред во сон да ме малтретира нешто многу посилно од мене, а на моменти ме оставаше да се ослободам од него посебно кога ке кажев Господи помогни ми, или волкот да те изеде (ова второво го имам слушнато од постара жена дека се велело така ако ти се случи нешто слично и затоа го искористив. Иначе незнам од кај ми текна во сонот).
После втората ноќ за да видам дали ми се случува вистина или само ми се причинува легнав да спијам повторно во таа соба и истото ми се случи но овај пат не беше толку силно и не ме малтретираше многу долго, па сабајлето видов на десната рака мала синица како да е направена со палец од рака. Другиот ден се распрашав што да правам како да правам и ми рекоја да ја исчадам собата со Темјан и да испрскам во собата и на креветот со Крстена Вода.
После втората ноќ за да видам дали ми се случува вистина или само ми се причинува легнав да спијам повторно во таа соба и истото ми се случи но овај пат не беше толку силно и не ме малтретираше многу долго, па сабајлето видов на десната рака мала синица како да е направена со палец од рака. Другиот ден се распрашав што да правам како да правам и ми рекоја да ја исчадам собата со Темјан и да испрскам во собата и на креветот со Крстена Вода.