Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
По педерски одиграно досега не сум видел на ниту еден Survivor .Не за тоа дека Жаре е наш па ајде ќе реагираме вака напротив ги штитат послабите како оваа Ава што не знае вилушката да ја држе додека јаде и праве гримаси како ненормална. Секоја чест за Себастијан што и го спушти в лице и плус уште се чуде демек таа не , море ти ..... ку..... гнасна. Па и Радован го исврлија. Катастрофа . Стварно оваа година не сум толку заинтересиран да гледам Survivor најкатастрофално гласање досега .
Остај живи глупости ајде нашиов отпадна убоо му го скроија ава и марко ама радован според мене фаворит за победа го исфрлија ептен не ферски од себастијан и огнен па ако си јак бе ќе го победиш у игра и крај а не ваќе

Себастијан многу ме разочара, се правеше многу фин а сега само тој збореше за тактики кога гласаше. -.-

Себастијан и Огнен најголеми тактичари излегоа, а оваа Ава е како Весна од пред 2 сезони, така онака со малку среќа ќе дотурка и до финале. Според мене Владо најчисто игра досега од тие што останаа.

Се заебаа овие што не ја исфлрија Ава кога требаше, сега они се 4 (Невен, Марко, Ава и Мартина) и лесно можат да исфрлат некој од Милан и Влада. што ќе испадне многу бедно....
Па уште се правеше наудрена идиотката, а пред тоа се смееше кога испадна Жаре... Не дека е наш па ајде сега, ама ептен педерски испадна и многу ќе ми биде мерак да се врати со Радован во новото племе.

Колку се глупи овие од Борука тоа чудо едно. Наместо да ги исфрлаа Невен, Мартина или Марко кои им дојдоа од Матамбо, они самите себеси се чистат.

сеа ќе им готви и работи незнам кој...можеби Нежен и Мартина :eek:

А на која страна можам да ја гледам денешната епизода? Не гледав вечерва...

А на која страна можам да ја гледам денешната епизода? Не гледав вечерва...

Какви петарди еј,им дојдоа педер,свињетина и ќелаво кускуле и ги испоисфрлаа. :facepalm:

На Милан и на Владо мислам во грло им застанаа после бургерите во наредната епизода ќе му списка Милан на тоа копилето марко дека еци пеци пец му е многу сомнително,а таа Ава убедливо најглупавото суштество што сум го видел да и се посерам на таа фацата мајмунска,КУРВО ЕДНА КУРВОСАНА САМА ДА ОСТАНЕШ ЦЕЛ ЖИВОТ МАТЕР ТИ ЕБАМ !

И Радован не заслужи да испадне.

Гаден,гаден срвавр оваа година,срање.

П.С. Жаре ќе и го плесне на таа миа беговиќ,и таа јелена вика конечно дојде некој што и ја зачепи устата. :icon_lol:

Засега Милан ми е фаворит, али мислам дека се готови со Владо, еден од нив испаѓа 100% ако изгубат за имунитет борбата.....

Значи оваа Ава колку глупа особа е, такво нешто еднаш се раѓа. Марко и компанија сватија колку е глупа Ава и ја искористија. Себастијан и Огнен многу себично изиграа.
А како што гледам Станија ќе и го украде на нашава Радован.

Оној педерон да земам една гранка од она островон да му ја напикам.... колку подло се смее, да му еам се дома на штикла шо му оди (од женска страна не се смета тој :icon_mrgr:),исто и онаа Ава каква шмизла човече!:eek:
Јас ретко го гледам Сарвајвр, и се чудам вие како издржувате да ги гледате нон-стоп овие двајца..
Ааааа! И заборавив онаа Јелена грда е ко пес,само за кавги е,дома нема на кој да истроши негативна енергија дошла овде и само ќе ми прај инциденти во сарвајвр...
Реков јас после 1-2 сезона веќе нема да е тоа што беше!
Кој ВИП жити се сето курвалана и педерлани е бе ах беееее , што не изберите обични смртници ПОИНТЕРЕСНО би било!!

За оваа Ава само Аушвиц..

Бившото племе на Жаре е мнооогу ослабено зошто имаат апла неспособни луѓе како Ава,Мартина и Невен.Овие тројца уз Маја од другото племе да ги пуштиш на параолимпијада ќе неможат да се изборат за последно место од што се неспособни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom