- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Хахаха....може може...не велам не )))Неможеше Шкртел да се докаже од него многу грешки праеше Затоа сега се пронајде себе си откако не игра бр 21
Хахаха....може може...не велам не )))Неможеше Шкртел да се докаже од него многу грешки праеше Затоа сега се пронајде себе си откако не игра бр 21
Со задоволсто ти ги преправив грешкитеСе ми е јасно! Камоли можеби и потајно сакав да си оди...
Адвокатката ајде и таа нека оди ..
Тренерот на голманите ајде и тој ....
АМА зошто лекарот ??
Плус ако веке некој бркам тоа ке биде Даглиш , а ако некој праша зошто ? Епа тој е најкрив тој го сакаше трансферот на Адам, Даунинг, Керол и ако тоа не е ништо! ТОЈ ВЕЛЕШЕ ЗИМОСКА ДЕКА НА ЛИВЕРПУЛ НЕ МУ ТРЕБААТ ЗАСИЛУВАЊА .... тоа е негова грешка не е грешка ни на докторот ни на Комоли..
И ке кажам дека кој и да ни биде тренер и скаут и доктор ако Ливерпул оваалето не купи 3 фудбалери од светски калибар, немаме шанси за ЛШ!
Ако некаде грешам поправете ме !
Двајцата треба да дојдат.Штом почнаа да летаат од управата, изгледа и некои играчи ќе летаат во јуни, газдите сакаат успех така да играчи би требало да дојдат. Наводно имало преговори со Мунуаин и Солдадо . Првиот го обожавам.
Aко нема резултати а посебно титула сега во ФА куп ќе има масакр во ЛиверпулПолека се чисти во Ливерпул пред летен трансфер период !
Шлаг на тортата ќе биде Кени
Мунуаин го сакам по секоја цена, ама тешко бидејки е Баскиец а во врска со напаѓач има и подобри решение од Солдадо. Фалкао на пример е класа над него.Двајцата треба да дојдат.
--- надополнето: 12 април 2012 во 23:44 ---
нас секоја следна ни е такваСледна година тимов ќе ни биде
Хенри за век и векови !
Абе не е тешко.....година дена договор ако не го продолжи имаме шанса. Ама ако не го продолжи. Инаку јок. Од Солдадо има подобри решенија а Фалкао е страшен. Само дали ќе платат нашиве 50+ милиони? Можно е да фрли Хенри пари ништо чудноМунуаин го сакам по секоја цена, ама тешко бидејки е Баскиец а во врска со напаѓач има и подобри решение од Солдадо. Фалкао на пример е класа над него.
Јас сум тука човекот со најголеми мадиња. Јас сум главен овде и имам најголем авторитет. Мене ќе ме слушате и како што јас ќе речам така ќе биди ме разбравте? Јас сум устав и закон за вас, алфа и омега. Jас сум Господ за вас, јасно ли ви е безвредни кучки? Јас тука имам мадињаСпоред The Time, Луј Ван Гал ке биде заменикот на Комоли.
Абе нека дојде, ама и Барса била заинтерсирана за него мислам. Еве дополнителен проблем. А Ако не Фалкао Ван Гал или Кројф ќе ни донесат некое друго големо име.Абе не е тешко.....година дена договор ако не го продолжи имаме шанса. Ама ако не го продолжи. Инаку јок. Од Солдадо има подобри решенија а Фалкао е страшен. Само дали ќе платат нашиве 50+ милиони? Можно е да фрли Хенри пари ништо чудно