Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
се ми е јасно! Камоли можеби и потајно сакав да си оди...
адвокатката ајде и таа нека оди ..
тренерот на голманите ајде и тој ....
АМА зошто лекарот ??

плус ако веке некој бркам тоа ке биде Даглиш , а ако некој праша зошто ? Епа тој е најкрив тој го сакаше трансферот на Адам , Даунинг , Керол и ако тоа не е ништо! ТОЈ ВЕЛЕШЕ ЗИМОСКА ДЕКА НА ЛИВЕРПООЛ НЕ МУ ТРЕБААТ ЗАСУЛУВАЊА .... тоа е ногова грешка не е грешка ни на докторот ни на комоли..

И ке казам дека кој и да ни биде тренер и скаут и доктор ако Ливерпоол оваа лето не купи 3 фудбалери од светски калибар! немаме шанси за ЛШ!

ако некаде грешам поправетеме ! :D :D :D

S

Stivie G

Гостин
Штом почнаа да летаат од управата, изгледа и некои играчи ќе летаат во јуни, газдите сакаат успех така да играчи би требало да дојдат. Наводно имало преговори со Мунуаин и Солдадо :D. Првиот го обожавам:love:.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
епа време е да им кажеме фалави за се досега на ! Кајт , Аурелио , Карагер , (овие постари се) други би ги додал Даунинг , Адам , па дури и Белами во години е веке!
незнам зошто али Керол не го давам толку млад.!

Ни треба еден КЛАСА напагач по желба Солдадо , еден играч од средината и КРИЛО! кој најногу ни недостасува ...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Полека се чисти во Ливерпул пред летен трансфер период !
Шлаг на тортата ќе биде Кени :)

Г

Гучи

Гостин
Се ми е јасно! Камоли можеби и потајно сакав да си оди...
Адвокатката ајде и таа нека оди ..
Тренерот на голманите ајде и тој ....
АМА зошто лекарот ??

Плус ако веке некој бркам тоа ке биде Даглиш , а ако некој праша зошто ? Епа тој е најкрив тој го сакаше трансферот на Адам, Даунинг, Керол и ако тоа не е ништо! ТОЈ ВЕЛЕШЕ ЗИМОСКА ДЕКА НА ЛИВЕРПУЛ НЕ МУ ТРЕБААТ ЗАСИЛУВАЊА .... тоа е негова грешка не е грешка ни на докторот ни на Комоли..

И ке кажам дека кој и да ни биде тренер и скаут и доктор ако Ливерпул оваа лето не купи 3 фудбалери од светски калибар, немаме шанси за ЛШ!

Ако некаде грешам поправете ме ! :D :D :D
Со задоволсто ти ги преправив грешките :cool: :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Штом почнаа да летаат од управата, изгледа и некои играчи ќе летаат во јуни, газдите сакаат успех така да играчи би требало да дојдат. Наводно имало преговори со Мунуаин и Солдадо :D. Првиот го обожавам:love:.
Двајцата треба да дојдат.
--- надополнето: 12 април 2012 во 23:44 ---
Полека се чисти во Ливерпул пред летен трансфер период !
Шлаг на тортата ќе биде Кени :)
Aко нема резултати а посебно титула сега во ФА куп ќе има масакр во Ливерпул

S

Stivie G

Гостин
Двајцата треба да дојдат.
--- надополнето: 12 април 2012 во 23:44 ---
Мунуаин го сакам по секоја цена, ама тешко бидејки е Баскиец а во врска со напаѓач има и подобри решение од Солдадо. Фалкао на пример е класа над него.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Мунуаин го сакам по секоја цена, ама тешко бидејки е Баскиец а во врска со напаѓач има и подобри решение од Солдадо. Фалкао на пример е класа над него.
Абе не е тешко.....година дена договор ако не го продолжи имаме шанса. Ама ако не го продолжи. Инаку јок. Од Солдадо има подобри решенија а Фалкао е страшен. Само дали ќе платат нашиве 50+ милиони? Можно е да фрли Хенри пари ништо чудно
--- надополнето: 13 април 2012 во 00:01 ---
Според The Time, Луј Ван Гал ке биде заменикот на Комоли. :vozbud:
Јас сум тука човекот со најголеми мадиња. Јас сум главен овде и имам најголем авторитет. Мене ќе ме слушате и како што јас ќе речам така ќе биди ме разбравте? Јас сум устав и закон за вас, алфа и омега. Jас сум Господ за вас, јасно ли ви е безвредни кучки? Јас тука имам мадиња

S

Stivie G

Гостин
Абе не е тешко.....година дена договор ако не го продолжи имаме шанса. Ама ако не го продолжи. Инаку јок. Од Солдадо има подобри решенија а Фалкао е страшен. Само дали ќе платат нашиве 50+ милиони? Можно е да фрли Хенри пари ништо чудно
Абе нека дојде, ама и Барса била заинтерсирана за него мислам. Еве дополнителен проблем. А Ако не Фалкао Ван Гал или Кројф ќе ни донесат некое друго големо име.

Kajgana Shop

На врв Bottom