Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кои бе сите? Само за Флано реков. Не смее да игра прв тим па не знам шо да е. Освен ако нема друга опција а во случајов имаше. Оти то јда игра а стално кикса а шанса да не добие на пример Робинсон?
Не реков јас да се исфрлат туку малку ред да има. А Белами дефинитивно заслужи казна
--- надополнето: 12 април 2012 во 17:32 ---

Време беше. Стварно беше неспособен човеков. А и докторчето си заминало
Бидејќи Робинсон е повреден....
--- надополнето: 12 април 2012 во 17:50 ---
BREAKING: На помалку од 48 часа пред дуелот со Евертон си заминува уште еден од клучните луѓе зад завесите!
По Демиен Комоли, Ливерпул го напушта и првиот доктор во клубот, директорот на спортска медицина и наука, Питер Бракнер!
Дефинитивно се спремаат големи чистки во управата на Ливерпул....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Која пи*карска ствар, не ми се веруе......го бркаат Комили ради фејл трансфери...а Кени остануе...и покрај тоа што тој го има последниот збор за фудбалери...а Комоли само предложува играчи.

Што вика еден мој другар, ти нудам јас да купиш ново Југо, ти го глеаш, се согласуваш...после месец дена сфаќаш дека е срање и јас ја сносам одговорноста зошто ти не си бил доволно упатен за да процениш дека купуеш ѓубре.

Ако не ги бива трансферите, прв напушта тренер, па играчи и на крај скаут!!!

П.С. Безцелни се ругањата на сметка на Флано, дечкото е (не, ќе биде, туку стварно Е) ѕвер!!!
--- надополнето: 12 април 2012 во 19:28 ---
Ќе заборавев, денес ми стигна:vozbud:

Attachments

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^^ Ајде со здравје да си го потиш :D
Богами, со нашиве не среќи...само потење ќе трпи дресов :))

Како и да е, фала...да си купите сите...само од послаби играчи, зошто нема појак од дечково :)) хахах

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Која пи*карска ствар, не ми се веруе......го бркаат Комили ради фејл трансфери...а Кени остануе...и покрај тоа што тој го има последниот збор за фудбалери...а Комоли само предложува играчи.

Што вика еден мој другар, ти нудам јас да купиш ново Југо, ти го глеаш, се согласуваш...после месец дена сфаќаш дека е срање и јас ја сносам одговорноста зошто ти не си бил доволно упатен за да процениш дека купуеш ѓубре.

Ако не ги бива трансферите, прв напушта тренер, па играчи и на крај скаут!!!

П.С. Безцелни се ругањата на сметка на Флано, дечкото е (не, ќе биде, туку стварно Е) ѕвер!!!
--- надополнето: 12 април 2012 во 19:28 ---
Ќе заборавев, денес ми стигна:vozbud:
Не е пичкарска. Комоли е неспособен и непотребен. А докторчево и адвокаткава не знам зошто ги избркале. Не е поврзано со резултатите тоа туку со нешто друго. Али нема везе. Ова е предупредување за сите. Наредниот пат кога ќе летаат глави за резултатите тоа ќе биде главата на Далглиш. Затоа нека си се стегни малку нека си ја чукни главата и нека почни да работи сериозно

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не е пичкарска. Комоли е неспособен и непотребен. А докторчево и адвокаткава не знам зошто ги избркале. Не е поврзано со резултатите тоа туку со нешто друго. Али нема везе. Ова е предупредување за сите. Наредниот пат кога ќе летаат глави за резултатите тоа ќе биде главата на Далглиш. Затоа нека си се стегни малку нека си ја чукни главата и нека почни да работи сериозно
Брат, пичкарска е зошто Комоли важи за еден од најдобрите светски скаути, тоа е прва работа...втора, кога дојде кај нас сите дркавме на неговите трансфери од упот на Модрич, Бејл...он го лапна ВДВ од Реал...а трета и најбитна според мене, не може он да биде целосно крив зошто он предложува Далглиш одобрува, ако Далглиш одобрил такви срање фудбалери, мора и тој да сноси одговорност заедно со него...!!! Змејот не се убива ако му се кратат екстремитетите, директива на глава (Далглиш во случајов) и решен е проблемот, доколку го има.

Адвокатката мислам дека е избркана ради тоа што не успеа да му ја намали казната на Суарез...а избркан е и тренерот на голманите, ваљда зошто имаме два црвени на два натпревари.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Брат, пичкарска е зошто Комоли важи за еден од најдобрите светски скаути, тоа е прва работа...втора, кога дојде кај нас сите дркавме на неговите трансфери од упот на Модрич, Бејл...он го лапна ВДВ од Реал...а трета и најбитна според мене, не може он да биде целосно крив зошто он предложува Далглиш одобрува, ако Далглиш одобрил такви срање фудбалери, мора и тој да сноси одговорност заедно со него...!!! Змејот не се убива ако му се кратат екстремитетите, директива на глава (Далглиш во случајов) и решен е проблемот, доколку го има.

Адвокатката мислам дека е избркана ради тоа што не успеа да му ја намали казната на Суарез...а избркан е и тренерот на голманите, ваљда зошто имаме два црвени на два натпревари.
Јасно ми е за адвокатот и тренерот и на фб пишав. Ми се разјасни веднаш после постов ама ме мрзеше да преправам. Комоли мене не ми се допаѓал никогаш. Е сега за Далглиш изгледа ќе му даваат втора шанса. Ваљда сега е свесен дека нема веќе изговори и оправдувања и при првиот неуспех ќе лета. Дури мислам дека ако не освои ФА куп по крајот на сезоната ќе лета што би било и правилно. Јас на местото на Комоли би го ставил или Далглиш ( сомнителна опција дури и не знам дали стварно би го ставил ) или пак уште подобро би побарал некој скаут од Барса/Ајакс
П.С довлечкај го Игор тука ќе има добри дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат, ама зошто да се става воопшто Далглиш на нечие место, тој моментално не е доволно добар да има било каква функција поврзана со првиот тим....зошто воопшто да се троши толку време на него...со тоа што него му се придодава толку значење, рака на срце го заслужува..ама срамота е да се заборават играчи како Хајвеј, Раш, Хансен, Барнс...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Зашто таков дрес си земал бе лелелел ц ц ц. Ајде со здравје да си го носиш, титула со него да славиш :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Брат, ама зошто да се става воопшто Далглиш на нечие место, тој моментално не е доволно добар да има било каква функција поврзана со првиот тим....зошто воопшто да се троши толку време на него...со тоа што него му се придодава толку значење, рака на срце го заслужува..ама срамота е да се заборават играчи како Хајвеј, Раш, Хансен, Барнс...
Ќе лета и тој ако нема резултати биди сигурен. Со ова само му го стегнуваат шупчето. Го знајш вицот со тој што отишол во јавна куќа да бара 10 педери?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Шо му фали бе брат, зошто вакви бедови ми праиш? :))
Не го можам што да правам, пробувам да не го хејтам ама појако е од мене. Ја би од Агер ако више зиам :) Или Шкртел оваа сезона гази.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе лета и тој ако нема резултати биди сигурен. Со ова само му го стегнуваат шупчето. Го знајш вицот со тој што отишол во јавна куќа да бара 10 педери?
Да да, јасно ми е... :))) хахаха....

Може и му кажале на Далглиш :)
--- надополнето: 12 април 2012 во 20:28 ---
Не го можам што да правам, пробувам да не го хејтам ама појако е од мене. Ја би од Агер ако више зиам :) Или Шкртел оваа сезона гази.
Дефинитивно, јас имам огромна почит према двајцата горенаведени...АМА...Лукас беше број 1 кога сите имаа тиње сезона...и да Шкртел сезонава е број 1 само зошто го нема дечкото со број 21 во тим :)))

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јасно ми е за адвокатот и тренерот и на фб пишав. Ми се разјасни веднаш после постов ама ме мрзеше да преправам. Комоли мене не ми се допаѓал никогаш. Е сега за Далглиш изгледа ќе му даваат втора шанса. Ваљда сега е свесен дека нема веќе изговори и оправдувања и при првиот неуспех ќе лета. Дури мислам дека ако не освои ФА куп по крајот на сезоната ќе лета што би било и правилно. Јас на местото на Комоли би го ставил или Далглиш ( сомнителна опција дури и не знам дали стварно би го ставил ) или пак уште подобро би побарал некој скаут од Барса/Ајакс
П.С довлечкај го Игор тука ќе има добри дискусии
Него му е соопштено дека нема да биде отпуштен и дека ужива во довербата која ја имаат во него Американциве...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дефинитивно, јас имам огромна почит према двајцата горенаведени...АМА...Лукас беше број 1 кога сите имаа тиње сезона...и да Шкртел сезонава е број 1 само зошто го нема дечкото со број 21 во тим :)))
Неможеше Шкртел да се докаже од него многу грешки праеше :D Затоа сега се пронајде себе си откако не игра бр 21

Kajgana Shop

На врв Bottom