Вака, имам многу искуство со вакви ситоации. Јас на твое место кога бев, отидов во кујна и миев садови. Помага.Поминував низ најтешкиот период во мојот живот...Имав депресија од разни причини ...Но ете сеа ми е уште потешко како чувствата пред овој период што ги имав спрема девојчето ...т.е како опседнат да бев со неа ...не е така...И не само спрема неа и спрема друштвото никој не го гледам како шо беше тогаш...Сакам да бидам стариот јас ..Не сакам да оладам премногу према девојчето , поради тоа што ми значи , ја сакам на некој начин . Дур го имав периодот кога сум сам , сакав да сум со неа а со неа кога сум сакав да сум... Постои некој начин сигурно да го програмирам мозокот како некогаш . =)
--- надополнето: 10 април 2012 во 10:07 ---
Перење садови.Бркав едно девојче подолг период, едно 4-5 месеци, и пред 4-5 дена се смувавме... Нормално, јас бев оној кој беше главниот ''организатор на таа дешавка'' т.е јас повеќе настојував за тоа. Она прва ме залапа, додека јас и се лигавев ко петле.. И реков да поразговараме за тоа што се случи, да излеземе некаде/ прошетка / парк / кафуле / .. итн .. Рече ќе размисли.. И велам што има толку за размислување, ми вика ќе размислам.. И викам што е проблемот.. ми вика само се штитам.. и велам од кого.. ми вели од тебе .. ВТФ?!? Е сеа, ако се деси прошетката/ кафето/ курците и тракатанците.. Како да настапам? Како да остаам попозитивен впечаток? Инаку, знае дека ја свиѓам многу, и ми вели знам дека ќе сакаш нешто повеќе (врска да речеме) .. она е неодлучна многу ... решение, решение, решение?