Шит хепенс...Повеке од пола година си бевме најдобри другарчиња џоа братче и сестриче бевме...Не ни помислував на нешто друго со неа,се додека она си фати дечко.Некое чудно чувство на љубомора,тага,срека ме облеа наеднаш
...тогаш уствари сватив дека сум заљубен во неа...Врската не е и траеше долго за моја среќа,од ден у ден собирав храброст да и кажам што чувствувам но никако не успевав да и кажам...ден за ден недела за недела поминаа скоро 2 месеци а јас сеуште и немам кажано нормално
тука настапува на сцена оноа френдзон...Е сеа,со еден почна да се зближува беше скоро готова да започне врска со него,но јас јбг може себично од моја страна али неможам да ја глеам со друг и,и кажав што чувствувам спрема неа...Хах ете помина 1 месец од кога и реков што чувствувам спрема неа секој ден ми мава корпи,100 пати се разделивме т.е скаравме и смиривме...нормално го одби тој ради мене.На каков се начин не пробав но нејке и нејке,причината е едноставна на тој начин можно е да ме изгуби засекогаш доколку се разделиме.Да,у право е потполно ја свакам... и знам дека нема да биде со никој во скоро време само поради мене но нема вечно да биде сингл,а така повторно ке страдам :/ Еве сега пробувам да ја игнорирам да пробам да ја заборавам тешко ми е кога не комуницирам со неа али јбг боље вака него да останам другарче кое секој ден ке и вика дека ја сака,и толку...А тоа што ми ја отежнува работата е тоа дека секој ден ја гледам и е во моја близина она сака да биде до мене а јас ја игнорирам...И да на последнава корпа(обид),ми кажа тркалото се врти еден ден јас по тебе ке одам...
шпанска серија...
Пипл,советче некое што како понатака ?