Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Се занимавам со пчеларство, изработка на секаов вид сандуци за пчели, даден блат и ланструк,израборка на рамки, производство на мед , матичен млеч ,продажба на роеви ,кој е заентерисиран може да соработуваме, поз;)

1. Колонијал продавница.
2. Продажба и сервис на компјутери и опрема.

Инаку ако некој се занимава со производство на мебел, имам за продажба 2.2 метри кубни парена букова граѓа, поточно четвртачиња со димензија 1000х70х70 мм.

Производство на ПВЦ и алуминиумски прозори , врати, ролетни, комарници и стакло.- Главна дејност.
Продажба на места и станови во Охрид.
За секој кајганџија посебен попуст.;)

Имам потреба од Рекламен материјал.Во повеќе бои е така да значи дека треба да работи дигитални штампи.Може да ме контактира на ПП па ќе објаснам што е и како е.Календари не ми требаат.Маички,пенкала,приврзоци пепељари шолеви и останати ситни работи.Количина солидна квалитет барам солиден не од по 10 денара парче.Нека ми понуди што има и кој квалитет колку време на испорака треба.Робата е за извоз.
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:43 ---

Dobro be stignav do 6 strana i ne mozam pojkje da citam, samo sakam da prasam :

- DOBRO BE IMA LI NEKOJ VO MAKEDONIJA STO SE BAVI SO PROIZVODSTVO :tapp:

Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu :facepalm:

Ne e ni cudo sho ste pola bez rabota :) ne mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma ;)

Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu :facepalm:

Ne e ni cudo sho ste pola bez rabota :) ne mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma ;)
Јас се бавам со производство, два постови над твојот.;)

Производство на што?

Производство на што било, нешто материјално шо може да се фати со рака :pos:

Не е битно што е, може да се чечкалици може и градежни материјали :tapp:

Производство на што било, нешто материјално шо може да се фати со рака :pos:

Не е битно што е, може да се чечкалици може и градежни материјали :tapp:
тогаш би имале и индустрија :)

и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...:свиркам:

Ајде да видиме колку не има производители...

Јас работам производство на макарони, њоки, кус-кус и други тестенини :tapp:
Ова според Централен регистар

Инаку ги произведувам најубавите јуфки во Македонија

Ѕирнете на www.zlatnazetva.com

Ајде да видиме колку не има производители...

Јас работам производство на макарони, њоки, кус-кус и други тестенини :tapp:
Ова според Централен регистар

Инаку ги произведувам најубавите јуфки во Македонија

Ѕирнете на www.zlatnazetva.com
Не знам какви се јуфките, ама веб страната не ја бива :)

и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...:свиркам:

Го посетив веб сајтот. Во основа разбирам што нудиш.

Во куќата кај што живеам сега, имам монтирано цевки за парно греење и цевки за соларно греење.

Колку би чинело да се монтираат панели за соларното и бојлер(150-200 литри) и да се монтира тој кано котел (имам цистерна за нафта од 1 тон ама може и на струја)???

И кажи ми ако можеш, колку би чинело да се загревааат три простории со вкупна површина помала од 100 м2. Инаку куќата е нова, направена по сите стандарди за изолација -демит фасада со 8цм тврдо пресован стиропор :pos: од 25кг на метар кубен :tapp: едно време се занимавав и со градежништво :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom