Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

Член од
25 октомври 2010
Мислења
738
Поени од реакции
705
Се занимавам со пчеларство, изработка на секаов вид сандуци за пчели, даден блат и ланструк,израборка на рамки, производство на мед , матичен млеч ,продажба на роеви ,кој е заентерисиран може да соработуваме, поз;)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
1. Колонијал продавница.
2. Продажба и сервис на компјутери и опрема.

Инаку ако некој се занимава со производство на мебел, имам за продажба 2.2 метри кубни парена букова граѓа, поточно четвртачиња со димензија 1000х70х70 мм.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Производство на ПВЦ и алуминиумски прозори , врати, ролетни, комарници и стакло.- Главна дејност.
Продажба на места и станови во Охрид.
За секој кајганџија посебен попуст.;)

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.028
Поени од реакции
435
Имам потреба од Рекламен материјал.Во повеќе бои е така да значи дека треба да работи дигитални штампи.Може да ме контактира на ПП па ќе објаснам што е и како е.Календари не ми требаат.Маички,пенкала,приврзоци пепељари шолеви и останати ситни работи.Количина солидна квалитет барам солиден не од по 10 денара парче.Нека ми понуди што има и кој квалитет колку време на испорака треба.Робата е за извоз.
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:43 ---

Член од
24 март 2012
Мислења
54
Поени од реакции
25
Dobro be stignav do 6 strana i ne mozam pojkje da citam, samo sakam da prasam :

- DOBRO BE IMA LI NEKOJ VO MAKEDONIJA STO SE BAVI SO PROIZVODSTVO :tapp:

Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu :facepalm:

Ne e ni cudo sho ste pola bez rabota :) ne mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma ;)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357

Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu :facepalm:

Ne e ni cudo sho ste pola bez rabota :) ne mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma ;)
Јас се бавам со производство, два постови над твојот.;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.503
Поени од реакции
24.284
Производство на што било, нешто материјално шо може да се фати со рака :pos:

Не е битно што е, може да се чечкалици може и градежни материјали :tapp:
тогаш би имале и индустрија :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718

и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...:свиркам:

Член од
24 март 2012
Мислења
54
Поени од реакции
25
Ајде да видиме колку не има производители...

Јас работам производство на макарони, њоки, кус-кус и други тестенини :tapp:
Ова според Централен регистар

Инаку ги произведувам најубавите јуфки во Македонија

Ѕирнете на www.zlatnazetva.com

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ајде да видиме колку не има производители...

Јас работам производство на макарони, њоки, кус-кус и други тестенини :tapp:
Ова според Централен регистар

Инаку ги произведувам најубавите јуфки во Македонија

Ѕирнете на www.zlatnazetva.com
Не знам какви се јуфките, ама веб страната не ја бива :)

Член од
24 март 2012
Мислења
54
Поени од реакции
25
и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...:свиркам:

Го посетив веб сајтот. Во основа разбирам што нудиш.

Во куќата кај што живеам сега, имам монтирано цевки за парно греење и цевки за соларно греење.

Колку би чинело да се монтираат панели за соларното и бојлер(150-200 литри) и да се монтира тој кано котел (имам цистерна за нафта од 1 тон ама може и на струја)???

И кажи ми ако можеш, колку би чинело да се загревааат три простории со вкупна површина помала од 100 м2. Инаку куќата е нова, направена по сите стандарди за изолација -демит фасада со 8цм тврдо пресован стиропор :pos: од 25кг на метар кубен :tapp: едно време се занимавав и со градежништво :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom