TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Производство на што?- DOBRO BE IMA LI NEKOJ VO MAKEDONIJA STO SE BAVI SO PROIZVODSTVO
Јас се бавам со производство, два постови над твојот.Dobro be stignav do 6 strana i ne mozam pojkje da citam, samo sakam da prasam :
- DOBRO BE IMA LI NEKOJ VO MAKEDONIJA STO SE BAVI SO PROIZVODSTVO
Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu
Ne e ni cudo sho ste pola bez rabotane mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma
![]()
Производство на што?
тогаш би имале и индустријаПроизводство на што било, нешто материјално шо може да се фати со рака
Не е битно што е, може да се чечкалици може и градежни материјали![]()
и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...Dobro be stignav do 6 strana i ne mozam pojkje da citam, samo sakam da prasam :
- DOBRO BE IMA LI NEKOJ VO MAKEDONIJA STO SE BAVI SO PROIZVODSTVO
Site samo nekoi uslugi nudite, posrednici, smetkovoditeli, advokati, programeri i taka natamu
Ne e ni cudo sho ste pola bez rabotane mislev da navredam nikogo nemoj da mi se pustite odma
![]()
Не знам какви се јуфките, ама веб страната не ја биваАјде да видиме колку не има производители...
Јас работам производство на макарони, њоки, кус-кус и други тестенини
Ова според Централен регистар
Инаку ги произведувам најубавите јуфки во Македонија
Ѕирнете на www.zlatnazetva.com
и јас се бавам со производство... произведувам економични системи за греење...МКД продукт... сврти некоја страна наназад и ке ме нјадеш...![]()