Дали има живот на Марс?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
А леталово на Марс сигурно Чавдар сликарот(покоен) го има сликано или има опција само себеси да се слика(сам себе го убијал). Да е жив и здрав тој што измисли фотошоп:pos2:

027_marsexplorerDM2301_468x.jpg

Attachments

• 027_marsexplorerDM2301_468x.jpg
    027_marsexplorerDM2301_468x.jpg
    42 KB · Прегледи: 96
Има пронајдени бактерии кои опстојувале на примероците од камења донесени од Марс, значи на Марс има каква таква форма на живот.... но за поголеми - посовршени форми на живот мислам дека нема.

Прочитав пред малку дека сликава(што ја постирав погоре) била направена пред 4 год,демек научниците ги разгледувале сликите и не пронашле ништо,и некој си научник се јавува после 4 год и тврди дека разгледувајки ги сликите толку време конечно нашол доказ дека на Марс постои суштество сто личи на човек

Инаку јас не верувам во ова
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

Видете на сликата и од друга перспектива... Тоа што се гледа е црно и има форма на човек... Ок. Она што се гледа во пустина и има форма на вода се нарекуваше... фатаморгана така? Или оптичка илузија? Ова што се гледа на сликите можеби е прекршување на светлината под одреден агол и ни го дава она што сакаме да го видиме :) а којзнае што е тоа во реалност

јас дефинитивно верувам дека постои живот на мар-К-с.:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: (к-15)

По деталниот преглед на фотографијата која ја снимила сондата на НАСА, научниците откриле дека станува збор за вонземјанин.

nasa-fatila-vonzemjanec-03.jpg

НАСА наводно успеала да сними нешто што наликува на вонземјанин, а на фотографијата јасно може да се види дека станува збор за човечко тело.

Еден од стручните лица во НАСА со години ги проучувал фотографиите кои биле снимени од страна на сондата Спирит и одеднаш успеал да ја види чудната фигура, која наликува на човек, како се движи низ браздите на Црвената Планета.

„Фотографиите се фантастични. Не можев да поверувам дека гледам вонземјанин“, рекол еден од аналитичарите во НАСА, кој сакал да остане анонимен поради оние луѓе кои не веруваат, за да не стане цел на смеа.

Сепак некои научници сметаат дека станува збор за оптичка мамка, бидејќи човековото око многу лесно може да се излаже преку разни сенки и бои.​

nasa-fatila-vonzemjanec-02.jpg

nasa-fatila-vonzemjanec-03.jpg

Има живот ако викаат американциве.
Инаку мене ми е сеедно ако има или нема живот на марс.
И со нив и без нив сонце ке грее.

mars.jpg

Има и тоа не е марсовец него наш е , по суратот изгледа дека е мариовец .Одма ова мое откритие да се стави во архива како доказ , да не кажат комшииве дека е нивни :vozbud:

Па не знам дали на марс, но има логика дека има нешто и некој друг свет на некоја планета :toe:

I da ima nesto na Mars , najverojatno ke bidat nekoj bakterii , niso poveke , ai se poveke ima dokazi deka POSTOEL zivot na Mars , osnoven postulat na ovaa teorija e deka Mars nekogas bil kako planetata Zemja t.e imal uslovi za zivot i najvazno Voda , sega posto e susen( ima malo kolicestvo na voda vo vid na mraz ) , tesko deka ima nesto ,osven primitivni mikrobi .
A slikata e ZAKON !!!:):)

mars.jpg

Има и тоа не е марсовец него наш е , по суратот изгледа дека е мариовец .Одма ова мое откритие да се стави во архива како доказ , да не кажат комшииве дека е нивни :vozbud:

овој мене ми личи на Исус без предрасури

abe 2ca ima be!!!:vozbud:

Attachments

• nasa-fatila-vonzemjanec-022.JPG
    nasa-fatila-vonzemjanec-022.JPG
    23,6 KB · Прегледи: 41
Видете, условите за живот на марс се до некаде задоволителни. Имам читано дека се планира да се направи вештачки атмосвера на марс. Е сега како го замислуваат тоа само тие си знаат, а кога би имал атмосвера марс ќе биде доста погодно место за живеење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom