Пропалица
Мртов/а
Сега покажи и го газето твое за да и се одолжишДа, се што сум (и не сум) денес, и го должам на Луси Лу. Неизмерна благодарност до неа за тоа, од нејзиниот gay apprentice
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега покажи и го газето твое за да и се одолжишДа, се што сум (и не сум) денес, и го должам на Луси Лу. Неизмерна благодарност до неа за тоа, од нејзиниот gay apprentice
![]()
ама друго е вие да постирате нешто ваше, друго е некое машко да си постира од својот пол.... бљакЕ да бе само вие да си плакнете очи а ние, што сме сирачиња?![]()
LoL не знам како да ги ставамСлики ако стаиш твои, со ДНК тест нема проблем![]()
Ххахаха лепни на екранLoL не знам како да ги ставам![]()
ама друго е вие да постирате нешто ваше, друго е некое машко да си постира од својот пол.... бљак![]()
LoL не знам како да ги ставам![]()
епа добро Луси тогаш заплакни си очитеПејн, темава е газе нема машко - женско стрикно туку е за двата пола, и што имат врска кој го постира битно е екстра за око![]()
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕепа добро Луси тогаш заплакни си очите
![]()
Yes bossЌе земеш упаство за ставање и немаш гајле![]()
Yes boss
Инаку да, шо викате да има 1 тема за машки газиња 1 за женски, бар нема да има конфликти?
Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и веселиАбе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.
Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.Абе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.
Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и весели
Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.![]()
Абе не е перфектен, за тоа и се деконцентрираме. Бар вака ќе бидеме на раат, без вакви преписки на тема каде треба да има газиња, или факти поврзани со газиња. Agreed?Ајде ќе му речам на Шкорпион да прај друга тема машки газиња, ама и оваа да ја прекрстите у жемски орајт?само да не се издеконцентрирате и го измрдате вашиот перфектен стрејт ум ви се молам
Wanna bet?
Сега покажи и го газето твое за да и се одолжиш![]()