Женски газиња

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално газе, нежно милина:pipi:

l_6be840e9b9c9397e0ac364b5a86bade3.jpg

gospod ce te kazni za ova sto go napravi cccc :pos: абе некој штотуку почнал со раката да онадува и таман до крајот и ќе виде шо си поставил ќе му се одмиле и онадење и се..... ццц

troll.jpg

Is there a problem, sir?
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 09:38 ---
gospod ce te kazni za ova sto go napravi cccc :pos: абе некој штотуку почнал со раката да онадува и таман до крајот и ќе виде шо си поставил ќе му се одмиле и онадење и се..... ццц

I feel for you man ...

Па има една женска на крајот од постот, скролај брзо надоле, ќе се задржи максимумот, без грижи! хаха :D

Аууу Шкорпион ама дојде ова на гладно срце од сабајле, алал да ти е :)

Ајде доста беше со полова дискриминација на темава. Еве нешто и за женски очи (и чии било други кои би им се допаднало):

v3040098.jpg
Bootilicious%20Butt.jpg
tumblr_lxypdn98Ec1qlaqs6o1_500.jpg
gilly-hicks2.jpg
gilly-hicks1.jpg

Ќе инјектирам вакви постови од време на време во темава, да не остане "еднодимензионална" :P

Enjoy!

Темата е за убави газиња еве како овие

wow-great-ass-nice-thigh-high-stockings.jpeg

bossip_Women_74713_anniethao718.jpg

Повели отвори тема и таму заедно со твоето комјунити ставајте слики од голи мажјаци.

Темата е за убави газиња еве како овие

Повели отвори тема и таму заедно со твоето комјунити ставајте слики од голи мажјаци.

Прво дечко, насловот на темата е јасен, и не потенцира пол, како второ, затоа што не си девојка, бисексуалец или хомосексуалец, затоа тебе тие газиња не ти се убави - но newsflash - за други дефинитивно се (потенцирав и за кој).

Престани да се жалиш и скролај надоле тоа што не ти се допаѓа. Има и други луѓе кои сакаат да плакнат очи, не се само твоите. Никој не е обврзан тебе и сличните да ви удуволува на барање/наредба.

PS: Фала што го повтори мојот пост со сликите и во оваа страница :P

Abe ubavo e toa sto Skorpionot stavil maski gazinja, ama mene voopsto ne mi se dopagjaat, mi se gadi od niv, izgleda nesto ne e vo red so mene ! :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom