Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Да,тоа ми е работа,да забавувам ретардирани дечишта (со извинение на другите).Ти ко кловн се осеќаш?
Да,тоа ми е работа,да забавувам ретардирани дечишта (со извинение на другите).Ти ко кловн се осеќаш?
Зашо би провоцирал бе шефе? Ние не сме у позиција да провоцираме, сите страни наназад што се испишуваат сигурно не се по наши провокации на кој вие сте подлегнале нели ?боже сачувај, или криво ти паѓа оти шитнавте 6 бода за 2 недели, па ај ќе провоцирам безвезе
И додаде полумесечинка. До кај ќе одат глупостите на новинарите не ми е јасно..http://off.net.mk/offside/fudbal/real-madrid-go-izbrisha-krstot-zaradi-muslimanite
што е следното што ќе го направат за пари???????
Новинарите го сменија крстот?И додаде полумесечинка. До кај ќе одат глупостите на новинарите не ми е јасно..
Па не е сменет бе ало...него си прават екскурзија на мозокот.Новинарите го сменија крстот?
Се расчуло и по другите земји, изгледа не е само новинарска паткаИ додаде полумесечинка. До кај ќе одат глупостите на новинарите не ми е јасно..
И кралеви и кралски клубови. И тн.Убаво ќе биде да го тргнат, 2012 е. Уште ли со крстови и глупости.