Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
После секој кикс, праќа некој друг на прес конференција. Тоа е одлика на лузери.
Не памтам после некој кикс, Пеп да го пратил Тито.

*немој само сега да ми ископате некој кикс, после кој Мурињо излегол на прес конференција.

I

IBIZA SOUND

Гостин
После секој кикс, праќа некој друг на прес конференција. Тоа е одлика на лузери.

*немој само сега да ми ископате некој кикс, после кој Мурињо излегол на прес конференција.
ako si golem trener kako sto se pravi ovoj plackoto nema da begas od novinarite kako pi.ka :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417

Не си запознаен сигурно како стојат работите. Каранка беше на прес-конференција после натпреварот, затоа што тој беше и на првата прес-конференција, онаа пред натпреварот. Секогаш е така кај нив, кој оди на првата оди и на втората прес-конференција. Со Малага Мурињо беше на прес после натпревар, со Виљареал не ни имаше прес.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Копилињана вчера се радуеја како да освоиле Примера, а уствари паднаја едно место на табела :pos:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
колку сте значи забегани (со извинение за другите) вие фановите на реал тоа е едно чудо. шо ти е тебе гајле јас какви интереси имам ???
боже сачувај, или криво ти паѓа оти шитнавте 6 бода за 2 недели, па ај ќе провоцирам безвезе
ако имаш нешто да ми кажиш лично имаш сандаче, пиши, исплачи се колку треба, тука не бегај од темата

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
колку сте значи забегани (со извинение за другите) вие фановите на реал тоа е едно чудо. шо ти е тебе гајле јас какви интереси имам ???
боже сачувај, или криво ти паѓа оти шитнавте 6 бода за 2 недели, па ај ќе провоцирам безвезе
ако имаш нешто да ми кажиш лично имаш сандаче, пиши, исплачи се колку треба, тука не бегај од темата
Немој да ме караш жити се,јас само те прашав како се осеќаш,не гледам ништо лошо во тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom