Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
A тебе ти влезе песок во вагината?abe mou svarno ja zgresil vratata i izbegal po natprevarot so valensija,ne kazal nisto tuku go pratil karanka
A тебе ти влезе песок во вагината?abe mou svarno ja zgresil vratata i izbegal po natprevarot so valensija,ne kazal nisto tuku go pratil karanka
Последниот е Озил така?
ako si golem trener kako sto se pravi ovoj plackoto nema da begas od novinarite kako pi.kaПосле секој кикс, праќа некој друг на прес конференција. Тоа е одлика на лузери.
Не памтам после некој кикс, Пеп да го пратил Тито.
*немој само сега да ми ископате некој кикс, после кој Мурињо излегол на прес конференција.
Не си запознаен сигурно како стојат работите. Каранка беше на прес-конференција после натпреварот, затоа што тој беше и на првата прес-конференција, онаа пред натпреварот. Секогаш е така кај нив, кој оди на првата оди и на втората прес-конференција. Со Малага Мурињо беше на прес после натпревар, со Виљареал не ни имаше прес.После секој кикс, праќа некој друг на прес конференција. Тоа е одлика на лузери.
Не памтам после некој кикс, Пеп да го пратил Тито.
*немој само сега да ми ископате некој кикс, после кој Мурињо излегол на прес конференција.
Се осеќаш ко Американец ?
од сите испади ова ми е нај траги-комично
Се осеќаш ко Американец ?
got a problem with that ??
колку сте значи забегани (со извинение за другите) вие фановите на реал тоа е едно чудо. шо ти е тебе гајле јас какви интереси имам ???
Немој да ме караш жити се,јас само те прашав како се осеќаш,не гледам ништо лошо во тоа.колку сте значи забегани (со извинение за другите) вие фановите на реал тоа е едно чудо. шо ти е тебе гајле јас какви интереси имам ???
боже сачувај, или криво ти паѓа оти шитнавте 6 бода за 2 недели, па ај ќе провоцирам безвезе
ако имаш нешто да ми кажиш лично имаш сандаче, пиши, исплачи се колку треба, тука не бегај од темата
Ти ко кловн се осеќаш?Немој да ме караш жити се,јас само те прашав како се осеќаш,не гледам ништо лошо во тоа.