Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Пишав и на темата за ПЛ, ако вечер тепаме, јас у вакво издање ќе сум:

L

Löwe

Гостин
Убава работа завршија Норвич, сега на нас останува, ама со оглед на премореноста на играчите... Не сум некој оптимист.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Очекувам победа во судиско надополнување, гол или Бане или Дрогба или евентуално Торес да шутне и чиста среќа ако не погоди статива туку право во гол, мој тип ај да видиме колку ме бива:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
H

HoT IcE

Гостин
Бертран пак прв тим!
Се надевам на добра партија, немора многу голови, само победа, конечно да се искачиме на 4то место.
Ајде Челзи, ајде Ди Матео!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што е со Луиз и Есиен ?? Повредени се нешто или ги одмара за со Тотенхем ??

Q

qazwsxedc

Гостин
треба еднаш да се проба со дрогба и торес во нападот,да се види како функционираат заедно.:)

H

HoT IcE

Гостин
Слабо прво полувреме, премногу споро се движи топката, спора ни е транзиција. Но со оглед на бројката на натпревари кои ги изиграа, добро е.
Клатенбург почна да ги губи конците на натпреварот, првин не досуди чист пенал, после за да компензира досуди во најмала рака сомнителен пенал, но како и да е Челзи води.

G

grande-juve

Гостин
Слаба игра, ама па што друго да се очекува со Калу и Микел. Пеналов ни дојде како чоколадо после ручек иако уште не сум убеден дека го имаше, од друга страна кога ќе видиш што фаул му даде на Рисе, не е за изненадување. Торес најмногу се труди, Бертран добар, уморни се сите, се гледа, ама мора да стиснат заби да се издржи, оваа мора да се добие.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Бертран без грешка, игра слаба (но сепак добро „одмарање“), пенал имаше - старт директно на нога... уште еден гол за да нема нервози до крај...;)
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:04 ---
еве 15 секунда најдобро се гледа
http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/04/video-murphy-brought-down-kalou-in-box.html
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:54 ---
Абе Кејхил кај го напрчи газот :tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Се прокоцкавме :(. Маки за понатака .

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Мораше да се искористи поразот на Тотенхем. Ама тоа е, заморот си го прави своето. :(

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
Абе Кејхил кај го напрчи газот :tapp:
Мене многу повеќе ме интересира зашто немаше никој на таа втора статива? Да имаше некој, како е нормално и како што треба да биде, најверојатно ќе си лапневме 3 бода....вака 6то место..

G

grande-juve

Гостин
Мене многу повеќе ме интересира зашто немаше никој на таа втора статива? Да имаше некој, како е нормално и како што треба да биде, најверојатно ќе си лапневме 3 бода....вака 6то место..
Исто и ја тоа се чудев, кога веќе имаше некој на прва требаше и на втора, или нема никој на ниедна статива, не знам...

Kajgana Shop

На врв Bottom