Направи сам!

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Хммм... Кано вели диоди, и тоа е начин да добиеш нешто...
А демоде сигурно не е. Во 2000 тоа било стил и модерно. А и некако сум сигурен дека и сега се диоди внатре.
Не чепкај, тоа ти е најпаметно.
опел астра од 2000-та сигурно нема диоди во шалт табла туку обични жути сијалички од по 3 вати...

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
ефектот да биде бело/плава светлина на таблата и црвена стрелкаа такво нешто :)
Може све се прави, може и со диоди би те коштало околу 1000 денари, а јас би ставил од оние лентите со многу мали диодички подобро ќе свети. Сега за растурање би ти препорачал ако си од Скопје да одиш кај ЕТО се наоѓа кај супер тинекс во лисиче само со опели работи, ако не се растура за еден саат и неможеш да расипеш ништо освен ако не ја вадиш со хебла :)
Јас имам Вектра Б и маската кај што ми е климатроникот и све друго свети плаво а кај и да е и километражата ќе ја средам.Со среќа и слободно мењај тоа жутото срање е.Можеш и на бордот да ги смениш иста е шемата.

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Може све се прави, може и со диоди би те коштало околу 1000 денари, а јас би ставил од оние лентите со многу мали диодички подобро ќе свети. Сега за растурање би ти препорачал ако си од Скопје да одиш кај ЕТО се наоѓа кај супер тинекс во лисиче само со опели работи, ако не се растура за еден саат и неможеш да расипеш ништо освен ако не ја вадиш со хебла :)
Јас имам Вектра Б и маската кај што ми е климатроникот и све друго свети плаво а кај и да е и километражата ќе ја средам.Со среќа и слободно мењај тоа жутото срање е.Можеш и на бордот да ги смениш иста е шемата.
па и јас мислам дека нема да се деси нешто лошо недајбоже а плавата добра делува имам приметено по др коли :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
па и јас мислам дека нема да се деси нешто лошо недајбоже а плавата добра делува имам приметено по др коли :)
плавата е демоде бре... сега сјајни бели, млечно бели се во мода... у комбинација со курвинско црвени или беж розеви

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
плавата е демоде бре... сега сјајни бели, млечно бели се во мода... у комбинација со курвинско црвени или беж розеви
Не се ставаат бели на опел зашто основата е жолта и излага како гомно за никаде, се става или курвинска црвена или плава.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
На вратата од колата имам една трага ми личи како некој да залепил нешто и ја одлепил (така рапаво е). Не се извади со миење на колата, па како иде таа процедува на вадење? Можам сам да го направам тоа?
Исто на браникот заден имам гребаница ме закачил некој, со бела боја на црнава кола. Тоа могуче е сам да го средам или мора мајстор?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
На вратата од колата имам една трага ми личи како некој да залепил нешто и ја одлепил (така рапаво е). Не се извади со миење на колата, па како иде таа процедува на вадење? Можам сам да го направам тоа?
Исто на браникот заден имам гребаница ме закачил некој, со бела боја на црнава кола. Тоа могуче е сам да го средам или мора мајстор?
Пробај со нитро разредувач или бензин. Нема да ти ја оштети бојата во никој случај.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Пробај или со разредувач или со полир паста уште поубаво

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Можам ли со рачна дигалка да си ги сменам задните амортизери на колата?
Колку се комплицирани за менување, има нешто повеќе од отштрафување на два штрафа???

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Можам ли со рачна дигалка да си ги сменам задните амортизери на колата?
Колку се комплицирани за менување, има нешто повеќе од отштрафување на два штрафа???
Можеш само стај некое трупче да не ти падне колата врз тебе :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Како се става лед светилки на мотор/кола ? Мислам која е постапката..?

Kajgana Shop

На врв Bottom