Microsoft Expression WebСе извинувам јас пак на истава тема.. Пред некој ден Мајкл ми помогна да го даунлоадирам Мајкрософт Офис ФронтПејџ, но сега ми треба пак но за Виндоус 7. Имам Мајкрософт Офис 2007 . Ми треба ФронтПејџ (или незнам како му беше сменато името) . Хелп некој ?
Благодарам, го најдов торентот и го спуштив. Функционира добро. Благодарам уште еднашMicrosoft Expression Web
Linksys WRTG54L на пример ...Препорака за бежичер рутер?
Се мислам дали да го земам овој тој линксис ми е скап некако..Linksys WRTG54L на пример ...
оди troubleshoot види што ке ти извади каков проблем ти прави .. нешто ова лимитиран ти е нетот..Ајде ми треба помош ! Се убив од пробување и никако не добив интернет. Проблемот е следниот:
Имам Лаптоп кој ми е приклучен преку LAN на интернет, е сега сакам преку Intel My WiFi да пуштам интернет на Десктоп, со USB приемник, никако не можам да го подесам тоа Intel My WiFi, 3000 пати пробав и ништо, на Десктопот се конектира на мрежата ама интернет нема, односно оваква ми стои конекцијата Прегледај го приврзокот 41858 на Intel My WiFi исто ми покажува конектирано, но интернет на десктопот немам, стварно ми е потребно решение за проблемов, али се испробав, некој поискусен ако знае да ми каже, и share на Local area направив и се што може, не знам каде има проблем
http://www.youtube.com/watch?v=GfeSLJLLy7AАјде ми треба помош ! Се убив од пробување и никако не добив интернет. Проблемот е следниот:
Имам Лаптоп кој ми е приклучен преку LAN на интернет, е сега сакам преку Intel My WiFi да пуштам интернет на Десктоп, со USB приемник, никако не можам да го подесам тоа Intel My WiFi, 3000 пати пробав и ништо, на Десктопот се конектира на мрежата ама интернет нема, односно оваква ми стои конекцијата Прегледај го приврзокот 41858 на Intel My WiFi исто ми покажува конектирано, но интернет на десктопот немам, стварно ми е потребно решение за проблемов, али се испробав, некој поискусен ако знае да ми каже, и share на Local area направив и се што може, не знам каде има проблем
Ovakvi IP adresi iskacaat na internet znaci ne se staticki, a 2 isti IP na internet ne e mozno da ima. Znaci toa moze samo da ti e ruterot (ako go imas) samo togas tvoite kompjuteri bi imale staticki ip-a a vo toj slucaj treba da napravis forward vo ruterot do ednata staticka ip kaj sto ti e serverot da prefrla http requesti.Е сеа прво нешто сомнително ми е што двата компјутери имаат иста ip адреса, 89.205.x.x.