Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

јебеш не можев а да не направам еден wallpaper !!!!!!

2yo8mrk.jpg

јебеш не можев а да не направам еден wallpaper !!!!!!

2yo8mrk.jpg

Супер, прави што повеќе дела ако можеш и кога ќе можеш , ова на позадина си го ставив :D

Од догодина навлегуваме у 3та декада... кој е како нас? :)

Јас па сега глеам дека имаме 36 бода повеќе од Ливерпул :pos:, честито титула другови и другарице! Ферги = институција!

Честито победа и најверојатно титула САф е преискусен да ја испушти титулата кога има 8 бода 6 кола пред крај на сезоната денес го гледав само прво полувреме иако нидадова мал поклин мислам дека заслужено си победиме и заслужено ќе ја осбоиме титулата леле колку сакам да ја прославиме титулата на стадионот на Сити и да им покажеме дека Manchester is red :)

Може ли сега конечно да ви честитам за титулата бидејќи пред некој ден ми рековте да не брзам со честитките :X3:

Наредната сезона честитај уште од септември, среќа носиш :D

Знам дека титулата е 85 % наша ама да почекаме уште некое коло иначе се надевам дека и вие ќе освиоте титула оваа сезона сте најдобра екипа во Италија по мене, а за Алекс нека си остане нека се пензионира во црно-белиот дрес ама на нас Видал да ни го дадете баш таков бидејќи баш таков профил на играч ни фали на нас :)

Најверојатно си оди Дел Пиеро (управата е крива и глупа), иначе заслужи Јуве сезонава да освои ради прикажаното и желбата на секој натпревар за победа, али и повредите на Милан многу влијаеја за ваквата ситуација.. Инаку за Видал сигурен сум дека нема да си оди и управата нема ни да помисли да го продаде, бидејќи дечкото не само што ги оправда 10те милиони потрошени за него туку и стана главен фактор во играта на Јуве на средината..На лето на продажба ќе бидат Елиа и Красич (богами и Падоин (WTF играчов)) другите сите се "под клуч" па ако сакате некој од овие двајца (тројца :pos:) слободно изразете желба :icon_lol:

Види ги какви се, една услуга не сакаат да ти свршат, чим Гоше го бара Видал, дајте го, не бидете циции.:icon_lol:

Како што кажав преска нека ни е честита титулата и поздрав до тиа што се сомневаа тимот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom