Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дали ќе може некој да ми даде линк да ја гледам целата утакмица бидејки не бев во можност да ја гледам

Wenger on Man Utd's title charge: "When a horse smells his stable, it is difficult to stop them"

If #MCFC draw once before the derby
& #MUFC win all 3 of their fixtures, then Utd will
get a Guard of Honour from the City players at
Etihad

Епа момци и девојки тоа е тоа .... перфектно коло за нас , добар фудбал и многу радост :D . Ќе речам само штета за шутот на Керик , ќе беше фантастично голче ...

Сега се бара список на фудбалери и број на настапи да видиме кој исполнува услови за медал :) .

G nev …."its a circus and every time Ive been to a circus there’s always been clowns"

Едниот дел од Манчестер е затоплено +8,другиот дел -8 степени...
Време е да ги Врлам ѕивриве,калчуниве и шалчинава ! :vozbud:

Дали ќе може некој да ми даде линк да ја гледам целата утакмица бидејки не бев во можност да ја гледам

Wenger on Man Utd's title charge: "When a horse smells his stable, it is difficult to stop them"

If #MCFC draw once before the derby
& #MUFC win all 3 of their fixtures, then Utd will
get a Guard of Honour from the City players at
Etihad

Имаш попосле меч од ф деј, преглед на колото, и јас едвај ја изгледав нашата и не ја гледав на Арсенал, ќе го гледам и јас прегледот.

561282_421705594511207_230507026964399_1885857_1054618752_n.jpg

Aууу замислете да ја изгубиме титулата, има да вртам по страниве и да си плачам.. :pos:

Се зафркавам, на сите им е јасно дека 90 и кусур посто титулата е наша.. Ама ајде да ги тепаме Виган, Евертон и Вила, па после и со поенче ќе ја освоиме на Етихад.. (освен ако Сити не почнат сега да губат од сите, па и пред тоа да ја освоиме :P).. Иначе, честито победа.. ГЛОРИ!

Aууу замислете да ја изгубиме титулата, има да вртам по страниве и да си плачам.. :pos:

Се зафркавам, на сите им е јасно дека 90 и кусур посто титулата е наша.. Ама ајде да ги тепаме Виган, Евертон и Вила, па после и со поенче ќе ја освоиме на Етихад.. (освен ако Сити не почнат сега да губат од сите, па и пред тоа да ја освоиме :P).. Иначе, честито победа.. ГЛОРИ!
Поверојатно е ова второво со Шити !!!

Ако се откажат уште од сега за титулата, намерно ќе губат само за да не дадат Guard of Honor во тоа општинската куќа. Пазете ми го зборот.

Имаш попосле меч од ф деј, преглед на колото, и јас едвај ја изгледав нашата и не ја гледав на Арсенал, ќе го гледам и јас прегледот.

на СК има кошарка после тоа нешто друго.... на СК+ ја има Арсенал- Шити у 15 за 12

на СК има кошарка после тоа нешто друго.... на СК+ ја има Арсенал- Шити у 15 за 12

Уште да се даваше Меч оф д Деј на СК арно ќе беше :D:D:D:D на ББС е, оди на страната форум визивиг еу, ќе најдеш линкови.

Ако се откажат уште од сега за титулата, намерно ќе губат само за да не дадат Guard of Honor во тоа општинската куќа. Пазете ми го зборот.
Епа како се дава Guard of Honor? Ако директно на тој меч се обезбеди титулата?

Уште да се даваше Меч оф д Деј на СК арно ќе беше :D:D:D:D на ББС е, оди на страната форум визивиг еу, ќе најдеш линкови.

нема проблем имам и ББЦ :pos: Инаку даваат некоја утакмица на СК ама ја нема оваа :D

Епа како се дава Guard of Honor? Ако директно на тој меч се обезбеди титулата?

Се дава ако ја освоиш титулата на прошлиот меч, па влезеш на тој меч како шампион. Значи ако отидеме на Вејстлендс како веќе шампиони, ќе има такво нешто. Еве и еден новинар што вика

It's going to take some unexpected twists between now and April 30 to stop #MUFC walking onto or leaving the pitch at Eastlands as champions

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom