Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не можам да спијам па ги гледам младите во Далас купот против Евертон , водиме 1-0, гол на Микеле Форназиер. Петнаесет минути како поминаа од натпреваров и шоуто на Ларнел Кол почна, асистираше и два пати удри статива.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
А ќе играме на овој холандискиот Аегон младински куп?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Paul Scholes: "There was a time when we were thinking about City, when we were two or three points behind them, and we were hoping they'd be beaten. But now we have this five-point lead we can afford to just concentrate on ourselves. If we do that we'll hopefully be okay."

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Utre t.e. denes e mnogu vazen den ke go teame QPR i potoa ke gi bodrime arsenal. Mancini vekje si gi spakuval kuferite pa utre od Emirates ide direkno heathrow i bon voyage,a sad adio i sl , ai nie ke si peeme Glory Glory Manchester United, We r the Champions*20, Fergi ke si staj use edna recka u tefterot...

inace eve so kazal mancini > Asked if the title race would be over if that happened, Mancini said: "If we lose against Arsenal and if they beat QPR, yes. Ajde dobra nokj gjavoli i eden specijalan pozz

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ај честито титула..
Фала, честито и на Вас, па да ни го дадете Дедо Перо летово! :)

Ове може да биде прекрасен ден. Се што треба е дечките да не летаат многу во облаци и со сите сили да се влезе во дуелот со КПР, нема за што да се чуваат. Ако Арсенал си ја заврши својата работа (нивната победа инаку е многу поважна за нив отколку за нас во овој момент), тоа ќе значи +8 за нас и то је то. Јас ќе почнам и официјално да си славам...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Сеуште е рано прво да ги победиме КПР и Сити да загуби од Арсенал и птоа можете слободно да ни ја честитате титулата :)
Aбе уште од сега сте шампиони не заебавај види каква атмосфера владее во Сити секој со секого се кара и расправа, башка лисецот Ферги нема никогаш да дозволи 5 бода предност да прокоцка..
--- надополнето: 8 април 2012 во 11:02 ---
Фала, честито и на Вас, па да ни го дадете Дедо Перо летово! :)

Ове може да биде прекрасен ден. Се што треба е дечките да не летаат многу во облаци и со сите сили да се влезе во дуелот со КПР, нема за што да се чуваат. Ако Арсенал си ја заврши својата работа (нивната победа инаку е многу поважна за нив отколку за нас во овој момент), тоа ќе значи +8 за нас и то је то. Јас ќе почнам и официјално да си славам...
Ич не сакам да си оди Дел Пиеро али управата го брка, ма да мислам дека ќе игра во некој азиски богат клуб или во Америка...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес би сакал да излеземе во овој статав
De Gea
Rafael Evans Rio Evra
Carrick Cleverley
Valencia Rooney Young
Welbeck
Очекувам сигурна победа против багаташиве и мислам дека полесно ќе дојдеме до победата од колку во понеделник еден сакам само еден брз гол како на претходниот натпревар и потоа ќе ги наполниме до врв :). Денес очекувам Руни да распали со едно 2-3 гола. Прогноза на резултатот од мене 4-0.
--- надополнето: 8 април 2012 во 11:12 ---
Aбе уште од сега сте шампиони не заебавај види каква атмосфера владее во Сити секој со секого се кара и расправа, башка лисецот Ферги нема никогаш да дозволи 5 бода предност да прокоцка..
--- надополнето: 8 април 2012 во 11:02 ---

Ич не сакам да си оди Дел Пиеро али управата го брка, ма да мислам дека ќе игра во некој азиски богат клуб или во Америка...
Знам дека титулата е 85 % наша ама да почекаме уште некое коло иначе се надевам дека и вие ќе освиоте титула оваа сезона сте најдобра екипа во Италија по мене, а за Алекс нека си остане нека се пензионира во црно-белиот дрес ама на нас Видал да ни го дадете баш таков бидејќи баш таков профил на играч ни фали на нас :)

Kajgana Shop

На врв Bottom