Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
јебеш не можев а да не направам еден wallpaper !!!!!!

Супер, прави што повеќе дела ако можеш и кога ќе можеш , ова на позадина си го ставив :D

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Од догодина навлегуваме у 3та декада... кој е како нас? :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас па сега глеам дека имаме 36 бода повеќе од Ливерпул :pos:, честито титула другови и другарице! Ферги = институција!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито победа и најверојатно титула САф е преискусен да ја испушти титулата кога има 8 бода 6 кола пред крај на сезоната денес го гледав само прво полувреме иако нидадова мал поклин мислам дека заслужено си победиме и заслужено ќе ја осбоиме титулата леле колку сакам да ја прославиме титулата на стадионот на Сити и да им покажеме дека Manchester is red :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може ли сега конечно да ви честитам за титулата бидејќи пред некој ден ми рековте да не брзам со честитките :X3:
Наредната сезона честитај уште од септември, среќа носиш :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Знам дека титулата е 85 % наша ама да почекаме уште некое коло иначе се надевам дека и вие ќе освиоте титула оваа сезона сте најдобра екипа во Италија по мене, а за Алекс нека си остане нека се пензионира во црно-белиот дрес ама на нас Видал да ни го дадете баш таков бидејќи баш таков профил на играч ни фали на нас :)
Најверојатно си оди Дел Пиеро (управата е крива и глупа), иначе заслужи Јуве сезонава да освои ради прикажаното и желбата на секој натпревар за победа, али и повредите на Милан многу влијаеја за ваквата ситуација.. Инаку за Видал сигурен сум дека нема да си оди и управата нема ни да помисли да го продаде, бидејќи дечкото не само што ги оправда 10те милиони потрошени за него туку и стана главен фактор во играта на Јуве на средината..На лето на продажба ќе бидат Елиа и Красич (богами и Падоин (WTF играчов)) другите сите се "под клуч" па ако сакате некој од овие двајца (тројца :pos:) слободно изразете желба :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Види ги какви се, една услуга не сакаат да ти свршат, чим Гоше го бара Видал, дајте го, не бидете циции.:icon_lol:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Како што кажав преска нека ни е честита титулата и поздрав до тиа што се сомневаа тимот

Kajgana Shop

На врв Bottom