Засега нема ниеден...Само, срце ми се кине кога ќе помислам дека под македонското знаме и овој пат нема да има многу Македонци.
.
Прашање е дали ќе има воопшто некој на олимпијада од Македонија.Никој поединец се нема квалификувано и останува се на дали кошаркарите ќе се квалификуваат.Многу ми е жал што овие дечки не успеаа да не претставуваат на Олимписките игри во Лондон, на свеченото отварање, под македонското знаме ќе недостасуваат ракометарите. Се надевам дека дечкиве имаат мотив за следните Олимписки игри и за уште поголем успех на светското првенство.
Жал ми е што изгоревме во желбата и мазохистички ќе го догледам и последниот натпревар од квалификациите за Олимпијадата во Лондон. Дечки не ви го забораваме досегашниот успех и радоста на каошаркарите на 8. септември. Мило ми е што после златниот успех на Кометал, во Лигата на Шампиони, и освоеното 7. место на Светско првенство во ракомет на женската репрезентација во краток временски период се радувавме на успехот на ракометарите, ватерполистите, кошаркарите, каратистите... Мило ми е што преку спортот конечно излеговме од сивилото во кое бевме длабоко навлезени.
Само, срце ми се кине кога ќе помислам дека под македонското знаме и овој пат нема да има многу Македонци.
Се` едно на резултатот од овој натпревар јас продолжувам да ве бодрам, под услов да не се испурјачите к`о фудбалерите.
Абе па и вие навистина мислите дека на некој посебно му се игра ова.
Диви одбрани од контра и само смирено си ја зема топката и од место ја подаде на првиот играч.Тоа значи или не му е ќејф или е на смирувачи за коњи.
Засега нема ниеден...
Можно е и така д си остане
Те разбирам јас, како во нба кога се знае победникто. Ама ти вика швеѓаниве се како гемрнаци да речам и озбилни беа до крај и сакаа да ни дадат што повеќе голови. Затоа не може да ги окривуваме. А тоа што му се турна на диви исто не го оправдувам ама и диви на успорена снимка се гледа дека сака да го фати со две раце за глава и да го повелече доле, и тоа не чини, треба да знаеме и проаз да примиме, ида научиме позитвното од швеѓаните од подобрите како се игра за рпезентација.Брат има оооооогромна разлика тука.
Што е битен резултатот, битно е колку време има до крај.
Овде мечот е веќе решен, има уште 15 секунди за играње.
Си гледал ли спортски мечеви да го ебам, нема ваљда и на тебе да ти објаснувам што се случува во вакви моменти
Ние не одиме во напад, туку чекаме да измине времето, за да си подадат рака играчите.
И овој се прави паметен краде топка
Босна си игра позиционен напад тука, што има везе каков гол дал Манасков. За публиката е тоа, не за да го омаловажи противникот
Си немаат везе двата случаеви...
No comment, претерано е ова.Кај ни е одбраната од ЕП?