Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Алооо Франкфурт за ВЧЕРА И ДЕНЕС зборувам.Да ти е појасно : Унгарија и Шведска.Помина одамна ЕП во Србија.А со данска кој шутираше избрзано од неизградена позиција?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алооо Франкфурт за ВЧЕРА И ДЕНЕС зборувам.Да ти е појасно : Унгарија и Шведска.Помина одамна ЕП во Србија.А со данска кој шутираше избрзано од неизградена позиција?
И у Литванија имаше. Море кој ни е-тој ни е. Јас не разбирам ВАС шо ви е филмот,зошто се замарате...Кога бевме по 30 души на Тиквеш,тогаш сите се смеевте...Сега,кога се средија работите и кога почнавме по 250-300+ да одиме на утакмици,не сме некоја бројна или организирана група....Па ај од такви како вас нема никогаш да не биде. Иначе за утакмицата неам зборови-Кире КАТАСТРОФА,Борко КАТАСТРОФА,требаше порано Диви да влезе...Овие не сокршија од мавање,ние како пичиња се плашевме да удриме на нив...
Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.1.ДВА НАТПРЕВАРИ ПО РЕД!
2.Играше така дека му беше дозволено.
Фластер беше грозна варијанта на Ким, Додер и левиот бек ќе ни ебеа матер од влезови.се ми се чини дека тој викаше за фластер, ама Шундовски не го слушаше![]()
Чекај ти ќе ги видиш, инаку за Австрија, кој сака нека ме убедува, шансите се 50-50.Сега не сум баш најсигурен дека воопшто ќе ја минеме Австрија...
Го чекам денот кога ќе ги видам најсилните играчи во репрезентацијата
И секако дебито на Ојлески![]()
Или да ПОДАВАШ!Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.
бобане..немој да ме јебеш бре...од кога избрзано искористен напад со промашување е модерно?Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.