Па добро бе човек, тоа се седум титули? Читај малце, не само да пишеш што побрзо.neznaev deka 2003 i 2007 se uspesi od pradedo....
Па 2003 и 2007 не е баш успех од прадедо туку 95% од фановите ги памтат тие титули во ЛШ, плус барем јас не сум сведок на некакво играње во Серија Б на мојот тим откако навивам за него. Додека некои други фанови го имаат и тоа “горко“ искуство.Јас од двете титули на Јувентус сум ја видел таа во 96' затоа што на првата сум имал 4-5 години и не сум можел да се израдувам(не сум ни знаел кој се Јувентуас тогаш и сум играл со ку***о во песок). Нели не иде да кажам "ние кога освоивме 85". Работата е во тоа што вие миланезите си ги броите успесите од дедо, прадедо а неуспесите од тоа време ги бришете од меморија. А за тоа деке ќе ни е последна, можеме само да нагаѓаме. Можам и јас да нагаѓам дека таа од 2007 на Милан ќе му биде последна.
a zaso te nemase so linkovi od ponisteniot gol na muntari???
Еве го "Пеналот"
П.С. Кога го извадија видеово
pak se poise od vasite.... baska zadnja titula vi e SERIJA B...toa kazuva nesto...ete ti nesto najsvezo...Па добро бе човек, тоа се седум титули? Читај малце, не само да пишеш што побрзо.
Ако 89, 90 и 94 се свежи титули по која логика играњето во Серија Б од 83 е време на прадедо?
А тој на Барса што беше во вторникот ајде кажи пошо добор те памтам ти пишуваше дека тоа на Барса е чист пенал што е разликата помеќу ова и тоа ајде кажи и тука Макс е влечен за дрес или си го мењаваш мислењето како ти одговара така пишуваш аPoklon penal za Milan
А тој на Барса што беше во вторникот ајде кажи пошо добор те памтам ти пишуваше дека тоа на Барса е чист пенал што е разликата помеќу ова и тоа ајде кажи и тука Макс е влечен за дрес или си го мењаваш мислењето како ти одговара така пишуваш а
Ке ви дадат против Јувентус.И ја сакам пенали за Рома, два пенала да дојдеме до поенче
Не спорам дека јас од кога гледам фудбал, Милан најдобро ја одбранил италијанската чест во ЛШ.Па 2003 и 2007 не е баш успех од прадедо туку 95% од фановите ги памтат тие титули во ЛШ, плус барем јас не сум сведок на некакво играње во Серија Б на мојот тим откако навивам за него. Додека некои други фанови го имаат и тоа “горко“ искуство.
Ако гледаме според твојата логика вие немате ниту една “свежа“ титула во ЛШ.. така да 2-0 за нас
Стигните до гол прво... може ќе ви свирнатИ ја сакам пенали за Рома, два пенала да дојдеме до поенче
оваа година сам 1-2 пенала за нас, а против нас 10 пенала и десет црвени кратони !!Ке ви дадат против Јувентус.