Па добро бе човек, тоа се седум титули? Читај малце, не само да пишеш што побрзо.neznaev deka 2003 i 2007 se uspesi od pradedo....![]()
Па 2003 и 2007 не е баш успех од прадедо туку 95% од фановите ги памтат тие титули во ЛШ, плус барем јас не сум сведок на некакво играње во Серија Б на мојот тим откако навивам за него. Додека некои други фанови го имаат и тоа “горко“ искуство.Јас од двете титули на Јувентус сум ја видел таа во 96' затоа што на првата сум имал 4-5 години и не сум можел да се израдувам(не сум ни знаел кој се Јувентуас тогаш и сум играл со ку***о во песок). Нели не иде да кажам "ние кога освоивме 85"
. Работата е во тоа што вие миланезите си ги броите успесите од дедо, прадедо а неуспесите од тоа време ги бришете од меморија. А за тоа деке ќе ни е последна, можеме само да нагаѓаме. Можам и јас да нагаѓам дека таа од 2007 на Милан ќе му биде последна.
a zaso te nemase so linkovi od ponisteniot gol na muntari???
Еве го "Пеналот"
П.С. Кога го извадија видеово![]()
pak se poise od vasite....Па добро бе човек, тоа се седум титули? Читај малце, не само да пишеш што побрзо.
Ако 89, 90 и 94 се свежи титули по која логика играњето во Серија Б од 83 е време на прадедо?
А тој на Барса што беше во вторникот ајде кажи пошо добор те памтам ти пишуваше дека тоа на Барса е чист пенал што е разликата помеќу ова и тоа ајде кажи и тука Макс е влечен за дрес или си го мењаваш мислењето како ти одговара така пишуваш аPoklon penal za Milan![]()
А тој на Барса што беше во вторникот ајде кажи пошо добор те памтам ти пишуваше дека тоа на Барса е чист пенал што е разликата помеќу ова и тоа ајде кажи и тука Макс е влечен за дрес или си го мењаваш мислењето како ти одговара така пишуваш а
Ке ви дадат против Јувентус.И ја сакам пенали за Рома, два пенала да дојдеме до поенче![]()
Не спорам дека јас од кога гледам фудбал, Милан најдобро ја одбранил италијанската чест во ЛШ.Па 2003 и 2007 не е баш успех од прадедо туку 95% од фановите ги памтат тие титули во ЛШ, плус барем јас не сум сведок на некакво играње во Серија Б на мојот тим откако навивам за него. Додека некои други фанови го имаат и тоа “горко“ искуство.
Ако гледаме според твојата логика вие немате ниту една “свежа“ титула во ЛШ.. така да 2-0 за нас![]()
Стигните до гол прво... може ќе ви свирнатИ ја сакам пенали за Рома, два пенала да дојдеме до поенче![]()
оваа година сам 1-2 пенала за нас, а против нас 10 пенала и десет црвени кратони !!Ке ви дадат против Јувентус.![]()