(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
вчера флечер дали 2 пати ја допре топката сепа тоа беше добро за нас :smir: искрено очекував многу од него
Jaс искрено очекувам да играат добро само за Јунајтед, за репрезентациите не мора многу да се замараат:pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Уште стоиме како *** македонија на сајтот на манчестер :nerv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
News of the World: Berbatov se mora ostaviti cigarete
Engleski tabloid News of the World navodi da u Manchester Unitedu spremaju intenzivni trenažni program kako bi bugarskog nogometaša Dimitra Berbatova “doveli u red”...

Menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson želi Berbatova vidjeti u najboljem mogućem izdanju, zbog čega će se 31 milijun vrijedno pojačanje morati odreći nekih svojih poroka poput pušenja.

- Treneri u Unitedu dobili su naredbe da moraju Berbatovu nametnuti intenzivni program kondicijskih treninga čim se vrati s reprezentatvnih akcija – izjavio je izvor blizak klubu s Old Trafforda.

- On je prirodni talent, ali u klubu vjeruju da od njega mogu izvući dodatnih 25-30% više kada je savršeno pripremljen. I on sam će se iznenaditi kad vidi koju razinu fizičke spreme će postići nakon treninga u Unitedu.

Jedna od loših navika koje će se Berbatov morati riješiti je pušenje. Naime bugarski napadač voli povremeno posegnuti za cigaretom, ali Ferguson to sigurno neće tolerirati. Za Unitedove igrače je napis zabranjeno pušenje pravilo koje se mora poštivati.

Балканско си е балканско...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ама Фергусон си е Фергусон и ќе го стави во ред.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Уште стоиме како *** македонија на сајтот на манчестер :nerv:
Ај ако најде некој мејл на одговорниот за страната, нека го напише тука и сите да му пуштиме мејлови... Да виде дека и во оваа државичка има фанови на Јунајтед и тие треба да бидат почитувани.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ај ако најде некој мејл на одговорниот за страната, нека го напише тука и сите да му пуштиме мејлови... Да виде дека и во оваа државичка има фанови на Јунајтед и тие треба да бидат почитувани.
Веќе Чомбе им прати порака, него прашај го за мејл.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Важно !!!

Клик ТУКА

И на паѓачко мени одберете Website Editorial

Натака ќе се снајдете :)

НАВАЛЕТЕ.

p.s пораката од мене:

I'm a fan of Manchester United from Macedonia and I'm very disapointed from putting the FYR tag infront of my country name.

With respect Nikola, and I hope that you will fix that (remove the FYR tag), my country name is Macedonia.
кратко е ама мислам дека е доволно.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Hello Manchester United.
I'm a big fan of Manchester United from MACEDONIA, but yesterday I saw something on www.manutd.com that dissapointed me. You wrote my country as FYR Macedonia.
That is wrong, and i want you to change this . My country name is MACEDONIA, without FYR.
All the fans from MACEDONIA are dissapointed for this. Thanks.
Можеби има неколку грешки, ама ваљда ќе ме разберат и ќе сменат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
И јас пуштив,нешто слично како Апокалипто.Се надевам дека ќе биде сменато името.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Им пишав и јас, па да видиме, можда ќе реагираат нешто.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.340
Поени од реакции
6.022
Думан, како што гледам не ти бил кошмар само Јувентус, туку и Бербатов и Манчестер..Само со тоа си преокупиран..Олади малку

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Го најдов клипчево, ај да се расположиме и да се насмееме малку :pos2:

GavolRulz

Член од