(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Тоа ми беше муабетот де :smir:

Едит:Нани даде гол за Португалија:pipi:
Браво за нани ѕвер е а за тевез баш поубао ке може да игра со полна пареа против лузерпул...Едвај чекам да дое следната сабота ке биде мн интересно:zlo:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Браво за нани ѕвер е а за тевез баш поубао ке може да игра со полна пареа против лузерпул...Едвај чекам да дое следната сабота ке биде мн интересно:zlo:
чекај прво среда после тоа ќе го глеаме.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Подобро ке се привикне во Тотенхем покрај Павличенко и Бент, и ке биде трета опција во нападот на Тотенхем отколку во Манчестер каде ке нема никакви шанси да се пробие. Кога ќе се врати ке биде много по конкурентен. :wink:
Го имаат и Џовани ...:(Жал ми е но мислам дека повторно ќе ја грее клупата:toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Finally for Europe, Jonny Evans' Northern Ireland and Darren Fletcher'sScotlandare both away, taking on Slovakia and Macedonia respectively.

Реакција на Чомбе?! :vozbud:
Инаку на официјалната страна во известувањето за играчите кој каде играл не пишува со уставното име. http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6617647&page=2
Веке знаеме :smir: Без навреда Ѓаволу :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај Тевез принудно одмараше, другите: Еванс, О`Ши, Руни, Евра, Бербатов, Флечер, и Видич играа по 90 минути. Нани постигна гол за Португалија, Браун беше одморен против Андора, Рио не беше подготвен...

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ее абе шо биде со парк оздраве ли на цело

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Флечер беше боза вчера на Градски.:helou:

Браво за Карлос Кеироз имаше одличен старт со Португалија.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
искрено кембел ке се изнаседе на клупата а и џовани исто така

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
искрено кембел ке се изнаседе на клупата а и џовани исто така
Ќе има повеќе желба за игра да се бори са место во нападот со Бент и Павличенко отколку со Руни , Тевез и Бербатов:helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Флечер може да игра јако, само кога има јаки играчи покрај себе. Вчера кога тој беше ѕвездата и требаше да биде предводник на тимот никаде го немаше.
Не бидете сигурни дека Кемпбел цела сезона ќе дреме на клупата, видовме лани Бент во каква форма може да игра, Павличенко е дебитант во премиер лигата, кој знае како и дали ќе се прилагоди, Џовани не е класичен шпиц. Се на се, има повеќе шанси за прв тим во Тотенхем, одколку во Јунајтед.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Флечер може да игра јако, само кога има јаки играчи покрај себе. Вчера кога тој беше ѕвездата и требаше да биде предводник на тимот никаде го немаше.
Не бидете сигурни дека Кемпбел цела сезона ќе дреме на клупата, видовме лани Бент во каква форма може да игра, Павличенко е дебитант во премиер лигата, кој знае како и дали ќе се прилагоди, Џовани не е класичен шпиц. Се на се, има повеќе шанси за прв тим во Тотенхем, одколку во Јунајтед.

вчера флечер дали 2 пати ја допре топката сепа тоа беше добро за нас :smir: искрено очекував многу од него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom